Μερτύρης: Σε μόνιμη κατάσταση εκνευρισμού, αλαζονείας και περίσσιας μαγκιάς ο κος Ζούτσος... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Σε μόνιμη κατάσταση εκνευρισμού, αλαζονείας και περίσσιας μαγκιάς ο κος Ζούτσος...

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017 | 3:17 μ.μ.

 

ΑΝΘΟΥΣΑΓΕΡΑΚΑΣΠΑΛΛΗΝΗ 

ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ 25.07.2017

Με νωπό ακόμη τον απόηχο από την αδιάλλακτη στάση του Δημάρχου να «εξυπηρετήσει»  τον σχεδιασμό της «Κάντζας Εμπορικής» με τα επαρκή κατ’ αυτόν ανταποδοτικά οφέλη, προσήλθαμε στο Δημ. Συμβούλιο της 25ης/7ου, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε 14 θέματα υπηρεσιακών και καθημερινών  δημοτικών αναγκών.
Όσο όμως και καλές προθέσεις να έχεις για δημιουργική συνεργασία, η στάση του Δημάρχου- σε μόνιμη πια κατάσταση εκνευρισμού και αλαζονείας- δημιουργεί πεδίο αντιπαραθέσεων εκεί που η λογική θα μπορούσε να επικρατεί.
Στα προ ημερησίας θέματα, ο κ. Παναγιώτης Μερτύρης κατέθεσε την απαράδεκτη επιστολή του κ. Σπηλιωτόπουλου ως εκπροσώπου των εργαζομένων, που ζητάει αν είναι δυνατόν, την απομάκρυνση του εκλεγμένου τοπ. συμβούλου,  κ. Μανάκου, επειδή ο τελευταίος θίγει την προβληματική λειτουργία των δημοτικών υπηρεσιών στον τομέα της πολιτικής προστασίας και πυροπροστασίας. Επισημαίνεται δε πως ο κ. Μανάκος είναι εκλεγμένος με την παράταξη του κ. Ζούτσου.
Αξιοσημείωτη επίσης είναι και η παρατήρηση –δημόσια επίπληξη του Δημάρχου προς τον νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να μάθει καλά τον κανονισμό, όταν ο τελευταίος έδωσε για δεύτερη φορά τον λόγο στον Πρόεδρο του τοπ. Συμβουλίου Ανθούσας, που επιβεβαίωνε τους ισχυρισμούς του κ. Μανάκου.
Ο κ. Δήμαρχος υπέπεσε όμως και σε δεύτερο πιο σοβαρό λεκτικό ατόπημα με την φράση του, έχετε μπλέξει τα μπούτια σας  όλοι, που με ύφος περίσσιας «μαγκιάς» εξέφρασε δύο φορές, στην προσπάθεια του να  επιχειρηματολογήσει για τον ρόλο που εξυπηρετούν οι πυροφύλακες.
Με αφορμή αυτή την φράση και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση της συνεδρίασης, ο κ. Καρκούλιας, στέλεχος του συνδυασμού της πλειοψηφίας αποχώρησε.
Η συμπεριφορά του κ. Ζούτσου αντανακλά στον εκνευρισμό που τον διακατέχει, όσο βλέπει να αναπτύσσονται «φυγόκεντρες τάσεις» σε στελέχη της παράταξης του, εξ’ αιτίας των λαθεμένων επιλογών του.
Στα εκτός ημερησίας διάταξης θέματα δεν πιστεύαμε στ’ αυτιά μας, όταν ακούσαμε τον κ. Τέντη, ως «οικονομοτεχνικό» μάλλον εισηγητή, για λογαριασμό του κ. Ζούτσου, να μας προτείνει να αποδεχθούμε την διαγραφή βεβαιωμένων χρεών συμπολίτη, επειδή ο Δήμος δεν τα είχε εισπράξει στο παρελθόν-προφανώς υπάρχουν διοικητικές ευθύνες, για να μην ισχυρισθούμε δόλο- και προκειμένου να «ξεμπλοκάρει» ο πολίτης σήμερα, που οι τιμές περιορίζονται σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα. Το ζήτημα είναι εξαιρετικά σοβαρό για μας και μας οδηγεί σε αυτονόητες σκέψεις για  άνιση αντιμετώπιση των συμπολιτών μας εκ μέρους της διοίκησης Ζούτσου.
Στο ένατο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορά  επιδόματα πρόνοιας σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας, ο επικεφαλής της Παράταξης μας κ. Μερτύρης, επισήμανε με την ευαισθησία που τον διακρίνει, το απαράδεκτο της κυκλοφορίας ονομαστικού καταλόγου των δικαιούχων, αφού αυτά τα δεδομένα πρέπει να προστατεύονται. Την στάση του αυτή επικρότησε και η κ. Κουνενάκη,- μέχρι πρότινος ασκούσε την κοινωνική πολιτική του Δήμου- ενώ ο κ. Μπαξεβάνης, σημερινός υπεύθυνος, δήλωσε άγνοια για τον ονομαστικό κατάλογο.
Όπως πάγια δηλώνουμε, στηρίζουμε κάθε τι δημιουργικό που αποβαίνει σε όφελος των συμπολιτών μας, αλλά δυστυχώς οι αντιλαϊκές επιλογές της διοίκησης Ζούτσου, καθιστούν εξαιρετικά αναγκαία την εγρήγορση και δραστηριοποίηση όλων στην κατεύθυνση της απαλλαγής.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ


 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...