Δημήτρης Καρκούλιας για το εμπορικό στο Κτήμα Καμπά: Αύριο στο δημοτικό συμβούλιο ας εκφράσει ο καθένας την άποψή του και ας αναλάβει τις ευθύνες του, η εταιρεία θα παρευρίσκεται καταγράφοντας τους καλούς η κακούς εκφραστές των θέσεών της!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημήτρης Καρκούλιας για το εμπορικό στο Κτήμα Καμπά: Αύριο στο δημοτικό συμβούλιο ας εκφράσει ο καθένας την άποψή του και ας αναλάβει τις ευθύνες του, η εταιρεία θα παρευρίσκεται καταγράφοντας τους καλούς η κακούς εκφραστές των θέσεών της!!!

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 | 3:49 μ.μ.




Συγκέντρωση χθες στην Κάντζα για την REDS. Από την μια πλευρά πλήθος κατοίκων με ξεκάθαρες θέσεις και ουσιαστικά επιχειρήματα εξεδήλωσαν την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση του Εμπορικού Κέντρου στήν περιοχή.

Από την άλλη μεριά εκπρόσωποι της Δημοτικής πλειοψηφίας (όχι θα άφηναν την προβολή) με ισχυρισμούς "ΓΕΝΙΚΟ νομικίστικους" που ουσιαστικά ενίσχυαν τις θέσεις της εταιρείας. 
Ορισμένοι από το Δημοτικό Συμβούλιο φαίνεται ότι είναι και "με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ" .
Στόχος τους να ξεπερασθεί η κρίση με ελάχιστο πολιτικό κόστος και λιγότερη λαϊκή κατακραυγή.

Το ερώτημα είναι ένα:
Θέλουμε η όχι εγκατάσταση του πολυκαταστήματος στην περιοχή μας; Αν αποφασίσουμε στο ερώτημα αυτό τότε μπορούμε να τοποθετηθούμε και να λάβουμε αποφάσεις.

Αύριο λοιπόν καθένας ας εκφράσει την άποψή του και ας αναλάβει τις ευθύνες του.

Η εταιρεία θα παρευρίσκεται καταγράφοντας τους καλούς η κακούς εκφραστές των θέσεών της!!!!
Έπεται συνέχεια.....


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...