Γιάννης Καμπουρίδης (Πρόεδρος Παλληνιακού Α.Ο) : Αγαπητοί πρώην συνεργάτες, η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν είναι προνόμιο κανενός και ουδείς δικαιούται να την μονοπωλεί με αστήρικτες κατηγορίες οι οποίες ανέξοδα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Γιάννης Καμπουρίδης (Πρόεδρος Παλληνιακού Α.Ο) : Αγαπητοί πρώην συνεργάτες, η αγάπη για το ποδόσφαιρο δεν είναι προνόμιο κανενός και ουδείς δικαιούται να την μονοπωλεί με αστήρικτες κατηγορίες οι οποίες ανέξοδα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017 | 9:37 μ.μ.

Αγαπητοί φίλοι του Παλληνιακού,


Όπως δυστυχώς διαπιστώσαμε, πρώην συνεργάτεςανήρτησαν προσωπική ανακοίνωση σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης με το έμβλημα και τον διακριτικό τίτλο του συλλόγου μας εκμεταλλευόμενοι την εμπιστοσύνη που έδειξε η προηγούμενη Διοίκηση χρίζοντας τους διαχειριστές στην συγκεκριμένη σελίδαμε μοναδικό σκοπό την ενημέρωση επί αγωνιστικών θεμάτων των τμημάτων υποδομών.

Κανένας εκτός από τα επίσημα όργανα του Παλληνιακούδεν δικαιούται να χρησιμοποιεί τα σύμβολα της ομάδος.

Όσοι χρησιμοποιούν το σήμα για προσωπικές καταχωρήσεις  οφείλουν να γνωρίζουν ότι η οικειοποίηση των συμβόλων  αποτελεί  πράξη παράνομη και επισύρει  συνέπειες.

Η διοίκηση του Παλληνιακού θεωρεί ότι οι αναρτήσεις στο διαδίκτυο, σε σελίδες οι οποίες φέρουν το έμβλημα και τον διακριτικό τίτλο του συλλόγου χωρίςπροηγούμενη επίσημη ενημέρωση και έγκριση του Δ.Σ.εκφεύγει των ορίων της καλής πίστης και δεοντολογίας,ενώ ταυτόχρονα συνιστά ποινικό αδίκημα.


Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να απαντήσουμε στους συντάκτες της συγκεκριμένης ανάρτησης επί της ουσίας τα εξής:


Αγαπητοί πρώην συνεργάτες, η αγάπη για τοποδόσφαιρο δεν είναι προνόμιο κανενός και ουδείς δικαιούται να την μονοπωλεί με αστήρικτες κατηγορίες οι οποίες ανέξοδα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο

Η ευθύτητα και η  ειλικρίνεια  όποιου ισχυρίζεται  ότι  αγαπά  τον σύλλογο  επιβάλλει  την  ειλικρινή  προσπάθεια  για  την επίλυση  οποιασδήποτε  διαφοράς με καλή πίστη,  σεβόμενος την  προσπάθεια  και των  υπολοίπων που επίσης αγαπούν  τον σύλλογο και το ποδόσφαιρουπηρετώντας το με σχέση όχι επαγγελματική αλλά καθαρά εθελοντική και χωρίς καμία οικονομική απολαβή.


Εάν δεν υπήρχαμε όλοι εμείς, που αφιλοκερδώς διαθέτουμε  χρόνο και χρήματα από το υστέρημα μας (πολλές φορές θυσιάζοντας την επαγγελματική αλλά οικογενειακή μας ευημερία), δεν θα υπήρχαν σύλλογοι να δώσουν την δυνατότητα στους αθλητές να αγωνισθούν αλλά και σε εσάς να εξασκήσετε το επάγγελμα του προπονητή.



Αγαπητοί, 


η λάσπη είναι μόνο στους αγωνιστικούς χώρους και αυτό οφείλουν να το γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Η διοίκηση του Παλληνιακού δεν προτίθεται ναακολουθήσει κανέναν στην τακτική του πολέμουανταλλαγής καταχωρήσεων στο διαδίκτυο και ηπαρούσα επιστολή είναι η πρώτη και τελευταία για αυτό το θέμα.


Ο σύλλογος αναμένει την άμεση  απόσυρση του συκοφαντικού δημοσιεύματος και αμέσως μετά οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν στα αρμόδια όργανα του συλλόγου προς επίλυση των όποιων διαφορών.


    Γιάννης Καμπουρίδης

Πρόεδρος ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.


 

Στη φωτογραφία ο κος Καμπουρίδης Γιάννης 

με τον παλαίμαχο άσσο Νόνι Λίμα

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...