Αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Αθλήτρια του μήνα η Στεφανίδη !!!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 | 11:01 π.μ.

Κατερίνα Στεφανίδη 


Καλύτερη αθλήτρια για το μήνα Ιούνιο αναδείχθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Στη ψηφοφορία που διεξήχθη στην ιστοσελίδα της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας στίβου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ συγκέντρωσε τις περισσότερες προτιμήσεις και πρόσθεσε στο βιογραφικό της μία ακόμη προσωπική διάκριση.

Με άλμα στα 4.85μ στο Diamond League της Ρώμης, η Στεφανίδη έκανε την κορυφαία επίδοση για το 2017 μέχρι σήμερα. Παρά την προσπάθεια που έκανε για να ξεπεράσει τα 5.07μ και να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ της Ισινμπάγεβα δεν τα κατάφερε.

Η Στεφανίδη είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λονδίνου, που ξεκινάει στις 4 Αυγούστου.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...