Σαρώνει στο πέρασμά της η Μέδουσα. Άσπρισε το Μέτσοβο - Θα περάσει και από Αττική. (Bίντεο) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σαρώνει στο πέρασμά της η Μέδουσα. Άσπρισε το Μέτσοβο - Θα περάσει και από Αττική. (Bίντεο)

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017 | 1:16 π.μ.

 

Από τη δυτική Ελλάδα ξεκίνησε το καταστροφικό της πέρασμα η “Μέδουσα”, όπως αποκαλείται το καιρικό φαινόμενο που θα επηρεάσει όλη τη χώρα.

Αρχικά “χτύπησε” στην Πτολεμαΐδα, μετά στο Αγρίνιο, στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, στην Αχαΐα, όπου προκλήθηκαν πυρκαγιές από κεραυνούς.

Η “Μέδουσα” θα περάσει και από την Αττική, συνοδευόμενη από ισχυρές καταιγίδες.

Πτολεμαίδα

Η Πυροσβεστική δέχτηκε 41 κλήσεις για άντληση υδάτων και τρεις κλήσεις για κοπές δέντρων.

Κατά τις βραδινές ώρες στην περιοχή της Πτολεμαΐδας η υπηρεσία μας δέχθηκε 42 κλήσεις για άντληση υδάτων & 4 κλήσεις για κοπές δέντρων.

“Άσπρισε” το Μέτσοβο

Ενδεικτικές της κακοκαιρίας που πλήττει τη δυτική χώρα είναι οι εικόνες από το Μέτσοβο . Οι στέγες άσπρισαν από το χαλάζι, προβλήματα προκλήθηκαν σε δρόμους μέσα στο χωριό.

Καλλιέργειες καταστράφηκαν στο λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων. Την οργή της “Μέδουσας” γνώρισαν και τα ορεινά του νομού Ιωαννίνων, τμήμα της περιοχής του Ζαγορίου και της Λάκκας Σουλίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...