Δημήτρης Καρκούλιας: Παλλήνη 2017. Εσύ το ξέρεις; - Η πρόθεση και η ενοχή κάποιων αν και δεν μπορεί να αποδειχθεί εντούτοις είναι καταφανής και αυταπόδεικτη!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δημήτρης Καρκούλιας: Παλλήνη 2017. Εσύ το ξέρεις; - Η πρόθεση και η ενοχή κάποιων αν και δεν μπορεί να αποδειχθεί εντούτοις είναι καταφανής και αυταπόδεικτη!!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 | 11:26 μ.μ.

 

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δημοτικός σύμβουλος κος Καρκούλιας Δημήτριος μία μέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού μας συμβουλίου προχώρησε στη παρακάτω δήλωση:

"Παλλήνη 2017. Εσύ το ξέρεις;;;;

Πολλές φορές είναι τόσο σίγουρη η πρόθεση και η ενοχή κάποιων , που και αν δεν μπορεί να αποδειχθεί εντουτοις είναι καταφανής και αυταπόδεικτη.
Η εναντίωση των ""ηγετών"" σε καθε δίκαιο λαϊκό αίσθημα και η στήριξη τους σε θέσεις που έρχονται σε αντίθεση με αυτό, παραβιάζει τις σχέσεις εμπιστοσυνης μεταξυ αυτών και του λαού καθιστώντας τον κάθε ηγέτη αναξιόπιστο.
Πολύ δε περισοτερη ευθύνη φέρουν εκείνοι που στηρίζουν την διάσπαση αυτής της σχέσης εμπιστοσύνης και ειδικότερα όταν υπάρχουν ενδείξεις "διαπλοκής"."

Εμείς να σημειώσουμε πως ο κος Καρκούλιας όπως και η κα Κουνενάκη κατά την χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα  "Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεων της εταιρείας «ΚΑΝΤΖΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ»" δεν ψήφισαν την εισήγηση του δημάρχου αλλά την κοινή εισήγηση των Μερτύρη και Μπουντουβά.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...