Συνεδριάζει την Τρίτη, 11 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης με θέμα τις «προτάσεις της εταιρείας «Κάντζα Εμπορική Α.Ε.» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Συνεδριάζει την Τρίτη, 11 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Παλλήνης με θέμα τις «προτάσεις της εταιρείας «Κάντζα Εμπορική Α.Ε.»

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017 | 10:33 μ.μ.

 

«….Σε συνέχεια της διακοπείσας συνεδρίασης της 4ης Ιουλίου 2017» αναφέρει η πρόσκληση σύγκλισης του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης για αύριο, Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 20:15 με θέμα, «Συζήτηση και λήψη απόφασης επί προτάσεων της εταιρείας «Κάντζα Εμπορική Α.Ε.»  και το δίλημμα που προκύπτει στον αναγνώστη της είναι ουσιαστικό και όχι σχηματικό.
Η συνεδρίαση θα ξεκινήσει  με ανάγνωση εγγράφων που δεν αναγνώστηκαν στη διάρκεια 3,50 ωρών «μαρτυρικής» ανάγνωσης ή, θα ξεκινήσει με συζήτηση επί της ουσίας και στη βάση των προτάσεων της εταιρείας και των αντιπροτάσεων της επιτροπής του Δήμου που «δεν διαπραγματεύεται, απλώς, μεταφέρει ένθεν, κακείθεν, απόψεις»; 

Το ερώτημα αναμένεται να απαντηθεί στα πρώτα λεπτά της συνεδρίασης και στο ενδεχόμενο που προκύψει ….ανάγνωση, η συνεδρίαση –κατά πως δηλώνεται από αιρετούς και δημότες-  θα έχει ήδη …αποπροσανατολιστεί! 

Ευχής, έργον, να μην επαναληφθεί ό,τι συνέβη το βράδυ της Τρίτης, 4 Ιουλίου και η συζήτηση να εξελιχθεί χωρίς άλλες παρελκυστικές τακτικές, οι οποίες, εκτός ότι είναι κοπής εποχής αραμπά,  αφυδατώνουν και τις  μεσήλικες αντοχές. 

Δείτε την συνέχεια στον ΝΕΟΛΟΓΟ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...