Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Χαντέ ως προπονητής του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Δείτε τις πρώτες δηλώσεις του Βαγγέλη Χαντέ ως προπονητής του ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΥ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 | 1:32 π.μ.



Ο Βαγγέλης Χαντές είναι και επισήμως ο νέος προπονητής του Παλληνιακού και ο ίδιος δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για τη θετική έκβαση της υπόθεσης κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που παραχώρησε λέγοντας:

Νομίζω ότι είναι μια νέα πολύ θετική εξέλιξη για όλο το δήμο της Παλλήνης η συνεργασία αυτή .Οι προοπτικές είναι μεγαλύτερες και μας ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο το οποίο πρέπει να εκμεταλλευτούμε όλοι μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το διοικητικό συμβούλιο που μας δίνει την ευκαιρία να συνεχίσουμε στη νέα ομάδα μετά το πέρασμα που είχαμε από την Ατλαντίδα. Σίγουρα ένα νέο εγχείρημα όπως αυτό κρύβει δυσκολίες όμως υπάρχουν οι προϋποθέσεις ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στην Α ΈΠΣΑΝΑ'.


Ερωτηθείς εάν ο σκοπός και ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο έμπειρος κόουτς δήλωσε:


Αυτοσκοπός είναι ο πρωταθλητισμός και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ για τη συνεργασία που είχαμε τους ανθρώπους της Ατλαντίδας αυτούς τους πέντε μήνες. Νομίζω ότι ζήσαμε ιστορικές στιγμές με την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ και εύχομαι στο σύλλογο ό,τι καλύτερο'.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...