Μήνυμα Μερτύρη για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος: Το βέβαιο είναι πως ο πλανήτης μας εκπέμπει S.O.S. σε όλους εμάς, τους «ηθικούς αυτουργούς» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μήνυμα Μερτύρη για την Παγκόσμια Μέρα Περιβάλλοντος: Το βέβαιο είναι πως ο πλανήτης μας εκπέμπει S.O.S. σε όλους εμάς, τους «ηθικούς αυτουργούς»

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 | 8:17 μ.μ.

 

Ίσως είναι πια επιτακτικά αναγκαίο, από τις συνεχώς εντεινόμενες παγκόσμιες περιβαλλοντικές αλλαγές, που ο σύγχρονος πολιτισμός μας επισώρευσε στον Πλανήτη μας, όχι απλά να εορτάζουμε μια επετειακή ημέρα για το περιβάλλον αλλά συνειδητοποιημένοι για τις δυσοίωνες περιβαλλοντικές εξελίξεις να δράσουμε, να καταγγείλουμε, να αφυπνιστούμε.

Όπως ο Γάλλος Πρόεδρος επισήμανε, η κλιματική αλλαγή, ήδη επηρεάζει τις ζωές μας και τόνισε την ανάγκη να πάρουμε μέτρα, ώστε να μην κληροδοτήσουμε έναν κόσμο "πολέμων, μεταναστεύσεων και ελλείψεων, έναν δηλαδή επικίνδυνο κόσμο". 


Συμπολίτες μου.

Τα ανακοινώσιμα στοιχεία είναι τραγικά και απογοητευτικά για την τύχη μας.
Το 92% του παγκόσμιου πληθυσμού αναπνέει μολυσμένο αέρα ενώ οι πόλεμοι στο άμεσο μέλλον θα γίνονται για το νερό. "Οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τις σοβαρές επιπτώσεις που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, όπως για παράδειγμα η αλλαγή των καιρικών συνθηκών, η άνοδος της στάθμης της θάλασσας και άλλα ακόμα πιο ακραία καιρικά φαινόμενα.

Δεν θα επεκταθώ σε άλλα ιδιαίτερα στοιχεία. Το βέβαιο είναι πως ο πλανήτης μας εκπέμπει S.O.S. σε όλους εμάς, τους «ηθικούς αυτουργούς» αυτής της κακής εξέλιξης.

Στο βαθμό της υπεύθυνης στάσης μας ως Πολίτες του Κόσμου,- γιατί πρέπει να γνωρίζουμε πως οι επιπτώσεις δεν σταματούν σε σύνορα-σας καλώ όλους, να συμβάλλουμε στην ελαχιστοποίηση της παραγωγής ρύπων ξεκινώντας από το δικό μας νοικοκυριό και διαβαθμίζοντας την πολιτική μας ευθύνη, να απαιτήσουμε από τους Δήμους-Κυβερνήσεις-παγκόσμια forum, νέες μορφές ήπιας και συμβατής προς τον πλανήτη Γη, τεχνολογίας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...