Για πάντα στο λιμάνι ο Πρίντεζης! - Γιώργο, Ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Για πάντα στο λιμάνι ο Πρίντεζης! - Γιώργο, Ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 | 12:26 π.μ.



Γιώργο, Ψυχάρα, Ολυμπιακάρα!
Στον Θρύλο μέχρι το τέλος της καριέρας του θα παραμείνει ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για ακόμη τρία χρόνια.
Ο Ελληνας φόργουορντ θα μείνει για πάντα στο λιμάνι, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί μία από τις σημαίες των «ερυθρόλευκων».
Ο 32χρονος ήταν εμφανώς συγκινημένος έξω από τα γραφεία της Arcadia ύστερα από το ραντεβού που διήρκησε περίπου 3 ώρες.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα συζητήθηκαν τα πάντα και στο τέλος υπήρξε η είδηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Θρύλο, γεμίζοντας χαρά όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ.
Ο Πρίντεζης θα συνεχίσει να οδηγεί τον Ολυμπιακό στις επιτυχίες τα επόμενα τρία χρόνια και με τη ψυχή και το πάθος και φυσικά με το ταλέντο του θα χαρίζει νέες απίστευτες στιγμές σε όλους τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο.
Δείτε την σχετική ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στα social media:


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...