5 καλοκαιρινοί παράδεισοι για οικογένειες στην Αττική Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

5 καλοκαιρινοί παράδεισοι για οικογένειες στην Αττική

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 | 2:59 μ.μ.

Μην κλαις και μη λυπάσαι που καλοκαιριάζει, αγαπητέ σύντροφε γονιέ. Ο υδράργυρος μπορεί να μας κάνει πλάκα κι ο καύσωνας να παίζει με τα νεύρα μας, όμως: λίμνες, παραλίες, εξωτερικοί παιδότοποι, πάρκα, πρότυπες παιδικές χαρές και δροσερά σινεμαδάκια είναι εδώ για να απαλύνουν τον πόνο σας και να κάνουν κάπως πιο υποφερτή τη ζέστη.

Βουτιές με το κεφάλι στο Πόρτο Γερμενό




(Φωτογραφία: panoramio.com)


Η απόσταση απ’ την Αθήνα δεν είναι αμελητέα (μια εβδομηνταριά χιλιόμετρα θα χρειαστεί να τα κάνετε –οπότε υπολογίστε 1,5 ώρα οδήγηση), αλλά αυτό είναι ίσως και το μυστικό της ομορφιάς των πέντε μικρών παραλιών στο Πόρτο Γερμενό με τα εξωτικά νερά και τη σχετική έλλειψη πολυκοσμίας (συγκριτικά, ας πούμε, με τη Βουλιαγμένη). Μπορείτε να κάνετε τη βόλτα σας σε όλες τις μικρές παραλίες, ωστόσο οι οικογένειες προτιμούν κατά κανόνα την παραλία δίπλα στο λιμανάκι και την παραλία Σκάλωμα στο Προσήλι.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...