Φώσκολος: «Ο Παλληνιακός θα είναι ομάδα... κόσμημα» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Φώσκολος: «Ο Παλληνιακός θα είναι ομάδα... κόσμημα»

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 | 12:00 μ.μ.


Πριν από λίγες μέρες, σας ενημερώσαμε για την απόφαση του Γιάννη Στασινόπουλου να εμπλακεί με τα διοικητικά δρώμενα του Παλληνιακού.

Συγκεκριμένα ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της Ατλαντίδας, αναλαμβάνει ως ο διοικητικός ηγέτης στον Παλληνιακό, έχοντας ως όραμα να τoν «παντρέψει» ποδοσφαιρικά με την Ατλαντίδα.
Στόχος είναι ο Παλληνιακός να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν και να κατακτήσει την άνοδο στην Γ' Εθνική, ενώ η Ατλαντίδα θα λειτουργεί ως... θερμοκοιτίδα, στην οποία θα αγωνίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές. Μαζί με τον Στασινόπουλο φυσικά θα είναι και οι άμεσοι συνεργάτες του, όπως ο Αντώνης Φώσκολος που αναλαμβάνει πλέον το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή στον Παλληνιακό.
Την ίδια θέση είχε και πέρυσι στην Ατλαντίδα και ήδη στα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα έχει κλέψει την παράσταση, τόσο με τις γνώσεις του γύρω από το ποδόσφαιρο, όσο κυρίως με το ήθος και την εργατικότητα του. Θυμίζουμε πως ο Αντώνης Φώσκολος έκλεισε την πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα στην Ατλαντίδα πριν από δύο χρόνια την οποία βοήθησε σημαντικά με τα γκολ του ώστε να τη στείλει στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Πέρυσι αποδέχτηκε την πρόταση του κ. Στασινόπουλου να αναλάβει πόστο Τεχνικού Διευθυντή και σίγουρα η πρώτη του θητεία σε αυτή τη θέση είναι απόλυτα επιτυχημένη αφού η ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ και τερμάτισε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Έτσι, ο Φώσκολος δείχνει πως έχει όλες τις δυνατότητες για να κάνει μία σημαντική καριέρα και ως Τεχνικός Διευθυντής!
Επικοινωνήσαμε με τον Αντώνη Φώσκολο, όπου και ο ίδιος αναφέρθηκε στο νέο πρότζεκτ που χτίζεται στον Παλληνιακό, τονίζοντας τα εξής: «Έγινε μια συνεργασία για το καλό της Παλλήνης, όπου υπάρχουν όνειρα και φιλοδοξίες. Η ομάδα έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική με την ενασχόληση του κ. Στασινόπουλου και αυτό που έγινε είναι παράδειγμα και για άλλους δήμους που έχουν πολλές ομάδες και εργαζόμαστε όλοι για να είναι η φετινή χρονιά κάτι πολύ σημαντικό για την Παλλήνη. Μάλιστα, ετοιμαζόμαστε για μεταγραφικές κινήσεις που θα προκαλέσουν αίσθηση! Θέλουμε να πετύχουμε το στόχο της ανόδου και να δημιουργήσουμε μία ομάδα κόσμημα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο σε όλους τους τομείς. Μέσα στα παραπάνω δεν είναι τυχαίο πως η προετοιμασία θα γίνει στο Καρπενήσι. Ούτε καν ομάδες Γ’ Εθνικής δεν φεύγουν από την Αθήνα»!
Κλείνοντας, όσον αφορά τον ίδιο και τους στόχους του στο ποδόσφαιρο, τόνισε: «Έχω ξεκινήσει μία καινούρια καριέρα στο ποδόσφαιρο και το θετικό είναι ότι άρχισε επιτυχημένα κατακτώντας πέρυσι το Κύπελλο. Φέτος, πάμε και για το πρωτάθλημα. Σίγουρα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, τόσο για τον Παλληνιακό όσο και για εμένα για να ανέβουμε επίπεδο»!
pamebala.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...