ΠΟΕ - ΟΤΑ: Η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης απέχει πάρα πολύ. Παραμένουν τα σκουπίδια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης απέχει πάρα πολύ. Παραμένουν τα σκουπίδια

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 | 3:24 μ.μ.

 


Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Υπουργού Πάνου Σκουρλέτη με τους εκπροσώπους της ΠΟΕ ΟΤΑ. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους πρώτα θα συνεδριάσουν, να λάβουν τις αποφάσεις τους και μετά θα αποφασίσουν αν θα βγούν στους δρόμους γα τα απορρίματα.

«Η νομοθετική ρύθμιση της κυβέρνησης απέχει, πάρα πολύ, από όσα λέμε ως Ομοσπονδία, έχουμε, όμως, την υποχρέωση να τη δούμε, να την εξειδικεύσουμε και να λάβουμε τις αποφάσεις μας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Νίκος Τράκας, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη.

Με παρέμβασή του το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε σε διάλογο στο Υπουργείο στις 12 το μεσημέρι τους συμβασιούχους, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών.

«Καλούμε σήμερα στις 12 στο Υπουργείο την ΠΟΕ-ΟΤΑ να της παρουσιάσουμε τη νομοθετική πρόταση που θα καταθέσουμε τη Δευτέρα. Εάν θέλουν περισσότερο χρόνο για να μην απαντήσουν σήμερα, τον έχουν», δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης, αναφερόμενος στη νομοθετική ρύθμιση για προκήρυξη διαγωνισμού μέσω ΑΣΕΠ, την οποία αποφάσισε το βράδυ της Παρασκευής η κυβέρνηση να καταθέσει για την κάλυψη κενών θέσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, κ. Νίκος Τράκας, δήλωσε πως οι εκπρόσωποι των συμβασιούχων θα παραστούν στη συνάντηση με τον Υπουργό

Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ, Γιώργο Πατούλη, θα συναντηθεί στις 2 μετά το μεσημέρι ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, ο κ. Σκουρλέτης αναμένεται να παραδώσει στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ το σχέδιο της νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο θα κατατεθεί την Δευτέρα στη Βουλή.

Στην ανακοίνωση η ΚΕΔΕ αναφέρει: "Στις 2 το μεσημέρι ο Υπουργός Εσωτερικών παραδίδει στη ΚΕΔΕ τη νομοθετική ρύθμιση για τη πρόσληψη προσωπικού στην καθαριότητα των δήμων.

Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του Υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Στη συνάντηση που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι στο Υπουργείο Εσωτερικών η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου αναμένεται να παραδώσει στο Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γιώργο Πατούλη το σχέδιο της νομοθετικής ρύθμισης, το οποίο θα κατατεθεί την Δευτέρα στη Βουλή.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί αργά χθες το βράδυ από το Υπουργείο Εσωτερικών η ρύθμιση προβλέπει τη διενέργεια διαγωνισμού για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην καθαριότητα των Δήμων".

Πηγή

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...