Έλαμψε πάλι η Κατερίνα Στεφανίδη στο Πανελληνιο πρωτάθλημα στίβου Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έλαμψε πάλι η Κατερίνα Στεφανίδη στο Πανελληνιο πρωτάθλημα στίβου

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 | 10:28 μ.μ.

 
Επειδή «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» η Κατερίνα Στεφανίδη δεν σταματάει τις προσπάθειες να… ξεπεράσει τον ίδιο της τον εαυτό.

Το χρυσό κορίτσι του επί κοντώ έλαμψε για ακόμα μια φορά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Πάτρα, προσπαθώντας να βελτιώσει το πανελλήνιο ρεκόρ και, μολονότι δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά, δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου να το καταφέρει.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο πέρασε χωρίς πρόβλημα πάνω από τα 4.71μ. και 4.81μ, ενώ είχε τρεις χαμένες προσπάθειες στα 4.91μ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...