ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ "Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΜΕΤΗ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΟΔΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞ. ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ "Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΜΕΤΗ" ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (ΟΔΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ)

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 | 12:58 π.μ.

 

Την Κυριακή 25 Ιουνίου και ώρα 20:30, στον προαύλιο χώρο του μεταβυζαντινού παρεκκλησίου του Αγ. Νικολάου Παλλήνης, θα παιχτεί το κλασικό έργο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη "Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΧΜΕΤΗ", το οποίο σκηνοθετεί η γνωστή ηθοποιός κ. Όλια Λαζαρίδου.
Η παράσταση παίζεται ήδη στο χώρο του Παλαιού Πανεπιστημίου στην Πλάκα και λαμβάνουν μέρος οι ηθοποιοί Νίκος Χαλκιαδάκης και Ιφιγένεια Γρίβα.
Η είσοδος είναι με ελεύθερη συνεισφορά υπέρ του κέντρου ανακουφιστικής φροντίδας ασθενών τελικού σταδίου "ΓΑΛΙΛΑΙΑ" της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Γίνεται γνωστό ότι το παρεκκλήσιο του Αγίου Νικολάου Παλλήνης επισκεπτόταν συχνά για να υμνεί το Θεό, ο Άγιος των Ελληνικών γραμμάτων και κορυφαίος διηγηματογράφος μας Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης.

Ο Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου
Π. Ιερώνυμος Σχίζας


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...