Επιστροφή Τσούνη στην Ατλαντίδα !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Επιστροφή Τσούνη στην Ατλαντίδα !!!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017 | 9:06 μ.μ.


 

Σε ένα πρόσωπο που έχει συνδέσει άρρηκτα το ονομα του με την ομάδα επιστεύτηκε η διοίκηση της Ατλαντίδας την τεχνική ηγεσία. Ο λόγος για τον Γιώργο Τσούνη ο οποίος επιστρέφει στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής μετά από ένα χρόνο.
Αναλυτικά το κείμενο
Ο Γιώργος Τσούνης, θα είναι ο νέος προπονητής της Ατλαντίδας για την νέα χρονιά και αναλαμβάνει το σημαντικό έργο του σχεδιασμού μιας ομάδας βασισμένης σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, όπως προβλέπει το νέο πλάνο της διοίκησης. Με τεράστια εμπειρία στο χώρο των υποδομών ο Γιώργος Τσούνης είναι αυτός που παρέλαβε την Ατλαντίδα στην Γ κατηγορία και την οδήγησε μέσα σε 3 χρόνια στην Α έχοντας κατακτήσει 2 πρωταθλήματα.

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ στο νέο πρωτάθλημα θα είναι δυηατή με την καθοθήγηση του Γιώργου Τσούνη γιατί και οι παίκτες θα θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν κάτι παραπάνω. Εμπιστοσύνη λοιπόν και στον Τσούνη και στους παίκτες του.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...