Βίντεο ντοκουμέντο με κλέφτη να εισβάλει σε πολυκατοικία, στον Γέρακα, και να “σηκώνει” ό,τι μπορεί! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Βίντεο ντοκουμέντο με κλέφτη να εισβάλει σε πολυκατοικία, στον Γέρακα, και να “σηκώνει” ό,τι μπορεί!

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 | 12:50 π.μ.



Την... είσοδο ενός κλέφτη, τα ξημερώματα της Κυριακής, σε πολυκατοικία του Γέρακα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Ο κακοποιός μπήκε χωρίς την παραμικρή προφύλαξη, κατέβηκε στο υπόγειο της πολυκατοικίας και άρπαξε όσα μπορούσε να σηκώσει.
Μάλιστα στα βίντεο φαίνεται, φορτωμένος, και κατά την έξοδό του τόσο από την πολυκατοικία αλλά και ενόσω... αμέριμνος προχωρά στο πεζοδρόμιο έξω από αυτήν.
Τη σχετική δημοσιοποίηση έκανε η εταιρεία συστημάτων ασφαλείας σπιτιού, διευκρινίζοντας ότι το βίντεο έχει παραδοθεί από τα θύματα και στην αστυνομία ώστε να γίνει προσπάθεια να αναγνωριστεί αφού είχε την... απρονοησία να μην κρύψει το πρόσωπό του.
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κλέφτες “λειτουργούν” με αυτόν τον τρόπο, δηλαδή εισβάλλοντας σε πολυκατοικίες και ανοίγοντας αποθήκες των ενοίκων και όχι τα σπίτια τους.
Μάλιστα υπήρξαν περιπτώσεις που κάποιοι ένοικοι θεωρώντας ότι δεν κινδυνεύουν έκρυβαν στις αποθήκες τους κοσμήματα αλλά και χρήματα και τελικά έχασαν τα πάντα.
Παρακολουθείστε στα βίντεο που ακολουθούν τόσο την “είσοδο” όσο και την... έμφορτη “έξοδο” του κακοποιού:

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...