Σφαιρόπουλος: «Δεν θέλαμε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, μείναμε από ενέργεια» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σφαιρόπουλος: «Δεν θέλαμε να ζήσουμε αυτή την στιγμή, μείναμε από ενέργεια»

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 | 9:28 π.μ.


Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του.

Ο προπονητής των Πειραιωτών είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Είναι μια δύσκολη στιγμή για εμάς γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα στην έδρα μας. Είναι μια στιγμή που δεν θέλαμε να τη ζήσουμε. Θέλαμε να είμαστε εμείς οι νικητές. Φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε. Ενεργειακά ήμασταν άδειοι, ενώ το θέλαμε πολύ. Μπήκαμε καλά, παίξαμε καλά. Όταν όμως δεν πήγαινε κάτι καλά στην συνέχεια, χάναμε την συγκέντρωσή μας. Δεν είχαμε πνευματική ετοιμότητα. 

Κάναμε μια προσπάθεια από τους 20 πόντους στους 11, όμως κι εκεί μια δυο στιγμές αδράνειας δώσανε καλάθια στον Παναθηναϊκό και χάθηκε το ματς.

Είμαστε πικραμένοι όλοι, γιατί η πορεία μας δεν ήταν ανάλογη με το πως τελείωσε η χρονιά. Ο Ολυμπιακός ήταν πρώτος από την αρχή στην Ελλάδα, αλλά και στη Ευρώπη ήταν στις πρώτες θέσεις.

Η νέα μορφή της Euroleague μας κόστισε... Πήγαμε καλά, όμως μας κόστισε σε ενέργεια, αλλά και πνευματικά. Ήταν μια χρονιά που θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε να χτίσουμε την ομάδα πιο σωστά. Όλη την χρονιά είχαμε μια σταθερή πορεία, ο Ολυμπιακός έπαιζε καλό κι ελκυστικό μπάσκετ, που άρεσε στον κόσμο, που έφτασε στον τελικό της Euroleague, αλλά σωρευτικά κόστισαν στο τέλος. Δεν είναι δικαιολογίες, αλλά είναι η πραγματικότητα αυτή. Από την αρχή της σειράς με την Εφές μέχρι τώρα, παίξαμε 12 νοκ άουτ παιχνίδια, σε διάστημα 2 μηνών! Κάθε ματς ήταν τελικός για εμάς!

Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε νωθρά κι έκανε ένα πυροτέχνημα, ένα "μπραφ" στο τέλος. Ήταν μια ομάδα που έπαιξε σταθερά καλό μπάσκετ, απλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος. Συγγνώμη από όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού. Να τους δώσω την υπόσχεση ότι αυτή η ήττα θα μας κάνει πιο δυνατούς. Η ομάδα έχει κερδίσει τίτλους και καταξίωση στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...