Θανατηφόρο τροχαίο στη Διασταύρωση Ραφήνας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Θανατηφόρο τροχαίο στη Διασταύρωση Ραφήνας

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 | 12:25 μ.μ.

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες 5/6 και ώρα (15:10) στη Λεωφόρο Μαραθώνος στη Διασταύρωση της Ραφήνας, στο ρεύμα προς Αθήνα, στο φανάρι με την οδό Βυζαντίου, στο ύψος του εργοστασίου με τις μπαταρίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του iRafina.gr, η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε αρχικά στις μπάρες και στην συνέχεια στην κολόνα των φαναριών.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να βρεθεί από την αριστερή λωρίδα του δρόμου στην δεξιά και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του συνοδηγού του οχήματος και τον τραυματισμό της οδηγού.
Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Αστυνομίας και ασθενοφόρα, ενώ το μποτιλιάρισμα των αυτοκινήτων έφτανε μέχρι την Αγία Βαρβάρα.
Μετά από περίπου μία ώρα, ο δρόμος άνοιξε και η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...