Καραμολέγκος Βαγγέλης: Όχι άλλη λάσπη και σκανδαλολογία στην λειτουργία της ΕΠΣΑΝΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καραμολέγκος Βαγγέλης: Όχι άλλη λάσπη και σκανδαλολογία στην λειτουργία της ΕΠΣΑΝΑ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017 | 11:12 μ.μ.

 

Όποιος ασκεί διοίκηση δέχεται κριτική.

Χρειάζεται να γνωρίζουμε όλοι μας ότι η αποτελεσματικότητα μιας διοίκησης κρίνεται από την ικανότητα της να δέχεται την εποικοδομητική κριτική και τις τεκμηριωμένες προτάσεις από όποιον και εάν προέρχονται.

Σίγουρα όμως,στη πρώτη μας χρονιά ως διοίκηση υπήρχαν αδυναμίες και παραλείψεις(πράγμα ανθρώπινο) αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποιοι εύκολα μπορούν να λασπολογούν εναντίον του ΔΣ.

Πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως η συνεργασία όλων των μελών του ΔΣ και των ομάδων είναι το μέσο για την επίτευξη των στόχων προς όφελος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της περιοχής μας.

Οι βαριές «κατηγορίες» και οι δήθεν «αποκαλύψεις» δημιούργησαν σε όλους μας την εντύπωση ότι έγιναν ως αντιπερισπασμός επί των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά στην ένωση μας.

Όχι άλλη λάσπη και σκανδαλολογία στην λειτουργία της ΕΠΣΑΝΑ.Όποιος διαθέτει ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για πράξεις κακοδιοίκησης του ΔΣ ας απευθυνθεί στα πειθαρχικά όργανα και οχι στα social media.

 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...