Κορυφαία επίδοση στον κόσμο η Στεφανίδη - Δοκίμασε και για το παγκόσμιο ρεκόρ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Κορυφαία επίδοση στον κόσμο η Στεφανίδη - Δοκίμασε και για το παγκόσμιο ρεκόρ

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 | 10:52 μ.μ.

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο στο άλμα επί κοντώ πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 4.85 μέτρα, που είναι και η κορυφαία επίδοση για φέτος στον κόσμο. Η Ελληνίδα επικοντίστρια ξεκίνησε τις προσπάθειές της στα 4.65 μέτρα που πέρασε με την πρώτη όπως και τα 4.75 και τα 4.85 μέτρα που της έδωσαν και την πρώτη θέση.
Στη συνέχεια η Στεφανίδη δοκίμασε στα 5.07 μέτρα για να κάνει δικό της το Παγκόσμιο ρεκόρ της Ισινμπάγεβα αλλά είχε τρεις άκυρα άλματα. Όπως φαίνεται όμως αργά ή γρήγορα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα περάσει το φράγμα των πέντε μέτρων.
Δεύτερη θέση για την Γιαρίσλεϊ Σίλβα με άλμα στα 4.75 μέτρα, ενώ με την ίδια επίδοση η Ελίζα Μακάρτνεϊ ήρθε τρίτη.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...