ΣΟΚ!!! Διεκδίκησε το σπίτι του αδερφού του που βγήκε στο «σφυρί» Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΟΚ!!! Διεκδίκησε το σπίτι του αδερφού του που βγήκε στο «σφυρί»

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 | 3:56 μ.μ.

Οι ιστορίες που καταγράφονται στα Ειρηνοδικεία όλης της χώρας, όπου διεξάγονται πλειστηριασμοί για κατασχεμένα ακίνητα, καταδεικνύουν την οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει συμπολίτες μας, οι οποίοι χάνουν ολόκληρες περιουσίες στο βωμό της οικονομικής κρίσης.
Άλλη μία τέτοια ιστορία καταγράφηκε την Τετάρτη στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, όπου δύο αδέρφια βρέθηκαν αντιμέτωπα… για ένα ακίνητο.
Συγκεκριμένα ένας Ηρακλειώτης διεκδίκησε κατά τη διάρκεια του πλειστηριασμού ακίνητο τεσσάρων στρεμμάτων με οίκημα 500 τ.μ., που ανήκε στον ίδιο του τον αδερφό!
Εκείνος έχασε το ακίνητο, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών και ο αδερφός του, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, έσπευσε να το πάρει.
Μάλιστα ο οφειλέτης μόλις αντιλήφθηκε ότι ο ίδιος ο αδερφός του ήταν εκεί για να διεκδικήσει το ακίνητο, ένιωσε αδιαθεσία και χρειάστηκε η μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Για ακόμη μια φορά στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου βρέθηκαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν και να σταματήσουν τη διαδικασία, γεγονός όμως που δεν κατέστη δυνατό.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...