Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα ερείπια Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανασύρθηκε νεκρή γυναίκα από τα ερείπια

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017 | 9:48 μ.μ.

Νεκρή ανασύρθηκε στις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας μία εγκλωβισμένη 43 ετών, η Ελένη Πετιναριά Βαλελή, μητέρα δύο παιδιών, από τα ερείπια του σπιτιού της που κατέρρευσε με τον σεισμό των 6,1 Ρίχτερ στη Βρίσα.
Η εύρεση της νεκρής γυναίκας έγινε από τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που επιχειρούσαν εκεί από τις 15.30 μετά το μεσημέρι. Ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Στράτης Κυτέλης είπε στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 ότι τα σωστικά συνεργεία δεν είχαν επικοινωνία με τη γυναίκα.
Από την στιγμή που οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εντόπισαν τραυματισμένο με κατάγματα στα πόδια τον Γεώργιο Βαλελή, σύζυγο της νεκρής γυναίκας, γνώριζαν ότι το θύμα είναι εγκλωβισμένο στα χαλάσματα του σπιτιού της.
Τα σωστικά συνεργεία πλησίασαν στο χωριό και προσπαθούσαν εναγωνίως να βρουν σημάδια ζωής.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...