Ασφάλειες Κουτσικούρη: Ασφάλεια Κατοικιδίων - Ασφαλίστε τον πιο πιστό σας φίλο..! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ασφάλειες Κουτσικούρη: Ασφάλεια Κατοικιδίων - Ασφαλίστε τον πιο πιστό σας φίλο..!

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 | 2:45 μ.μ.

 
Μεριμνήστε για την προστασία του πιστού σας φίλου ασφαλίζοντας τον με το νέο μοναδικό και εξειδικευμένο πρόγραμμα ασφάλισης, κατοικιδίων συντροφιάς που απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να παρέχουν στο σκυλάκι ή τη γατούλα τους,υψηλού επιπέδου παροχές υγείας και παράλληλα την ένταξη τους σε ένα σύστημα πρόσθετων παροχών που συμβάλλουν στην αναβάθμιση και ποιοτική διαβίωση τους.
Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτά όλα τα κατοικίδια συντροφιάς, ανεξαρτήτως ράτσας,με μοναδικές ασφαλιστικές καλύψεις και ασφάλιστρα που ξεκινάνε από τα 50€ ετησίως! Μειωμένες τιμές με αυξημένες παροχές και απεριόριστη φροντίδα για τους πιο πιστούς μας φίλους!


———————————————————————————————

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ

 photo asfaleieskoutsikouri-pallinipress_zpshg5ruqu3.gif

——————————————————————————————

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...