Η Μαρία έπεσε θύμα δολοφονίας και όχι τροχαίου, λένε οι συγγενείς της Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Η Μαρία έπεσε θύμα δολοφονίας και όχι τροχαίου, λένε οι συγγενείς της

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 20 Ιουνίου 2017 | 11:19 π.μ.


Η Μαρία Ιατρού είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στο βυθό του Αμβρακικού 12 ημέρες μετά την εξαφάνισή της το Πάσχα - Στο σενάριο να την έβαλαν νεκρή μέσα στο όχημα αναφέρεται ο δικηγόρος της οικογένειάς της
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της αισθητικού Μαρίας Ιατρού που βρήκε τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό της έπεσε σε γκρεμό και στη συνέχεια στη θάλασσα έξω από την Αμφιλοχία λίγο μετά το Πάσχα.

Η οικογένεια της 36χρονης από την πρώτη στιγμή πίστευε πως η Μαρία δεν σκοτώθηκε στο τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφερόταν στο πόρισμα της Τροχαίας αλλά είχε την πεποίθηση ότι ο θάνατός της ίσως οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Συγκεκριμένα στο πόρισμα γίνεται λόγος για τροχαίο ατύχημα από υπερβολική ταχύτητα με υπαιτιότητα της οδηγού καθώς δεν εντοπίςτηκαν στον τόπο σημάδια ή ίχνη άλλου αυτοκινήτου αλλά υπήρχαν μόνο τα συμβατά ίχνη της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου της αδικοχαμένης Μαρίας στην πλαγιά μετά την άκρη του δρόμου. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς της τροχαίας το γεγονός ότι ο προφυλακτήρας και η πινακίδα του οχήματος βρέθηκαν στο ανάχωμα καθώς και το ότι το αυτοκίνητο είχε πορεία σε απόλυτη ευθεία προς τη θάλασσα δείχνει ότι είχε αναπτυχθεί μεγάλη ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας, Αθανάσιο Γκίκα, ο οποίος μιλά στο protothema.gr δηλώνει ότι η οικογένεια ερευνά το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ότι πολύ σύντομα θα έχει απαντήσεις από τους πραγματογνώμονες που έχει ορίσει η ίδια η οικογένεια της άτυχης Μαρίας. Και αυτό γιατί όπως λένε οι πραγματογνώμονες στο αυτοκίνητο εντοπίζονται σημάδια που δείχνουν ότι έχει ωθηθεί στη θάλασσα από τον χωματόδρομο και όχι από το οδόστρωμα.

Δείτε την συνέχεια ΕΔΏ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...