Μάκης Δαγρές: Όταν ένα ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΠΑΛΩΜΑ γίνεται ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, η Αυτοδιοίκηση πάει περίπατο - Γελάμε ή κλαίμε γι΄αυτή τη γελοιοδέστατη εικόνα; Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Όταν ένα ΑΣΦΑΛΤΙΚΟ ΜΠΑΛΩΜΑ γίνεται ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, η Αυτοδιοίκηση πάει περίπατο - Γελάμε ή κλαίμε γι΄αυτή τη γελοιοδέστατη εικόνα;

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 | 1:29 π.μ.

 

Αγαπητοί συνδημότες δεν έχει ανοίξει καμία μα καμία βεντέτα με τον “εκλεκτό μας Δήμαρχο”. Απλά ο αναφερόμενος τόχει τερματίσει, για να χρησιμοποιήσω κι εγώ λίγο από γλώσσα της τρέχουσας πραγματικότητας.


Νομίζω πως δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί άλλο παράδειγμα, από τη συγκεκριμένη φωτογραφία για να αναδειχθεί ο τρυπημένος πάτος του τενεκέ.(Όπου τενεκές η σημερινή εικόνα των ηθών της αυτοδιοικητικής πραχτικής).


Όλα στο βωμό μιας αρρωστημένης προβολής είτε των προσώπων αυτών καθ΄εαυτών, είτε ενεργειών αυτονόητα αναγκαίων, για να μπορούν με κάποιο τρόπο να δικαιολογήσουν τίτλους και μισθούς τελικά.

Δηλαδή τι το σπουδαίο έχει το να φωτογραφιζόμαστε γύρω από ένα ασφαλτικό μπάλωμα, 5-6 νωματαίοι και μάλιστα Αντιδήμαρχος και Δήμαρχος ;

Φανταστείτε από τι “αυτοδιοικητικό όραμα” μπορεί να διακρίνονται οι συγκεκριμένοι αυτοί άνθρωποι.
Πόσο “μαυρογιαλουρισμό” μπορεί να αντέξει ακόμη η ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία;
Με αφορμή όμως αυτή την “Γκαιμπελική δημαρχιακή αντεπίθεση” , θα ήθελα να θέσω ευθέως ένα ερώτημα για την ύπαρξη ή μη τεχνικής υπηρεσίας στον Δήμο μας. Και το λέω αυτό γιατί στην εικόνα βλέπω τον δικηγόρο δήμαρχο μας να υποδεικνύει τεχνική ατέλεια στον αντιδήμαρχο του.

Γελάμε ή κλαίμε γι΄αυτή τη γελοιοδέστατη εικόνα;
Αγαπητοί φίλοι της συμπολίτευσης ή της αντιπολίτευσης. Οι περισσότεροι πλήν “υμετέρων” υποφέρουμε από τις μέτριες εκλογικές επιλογές μας, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και κοινωνικής μας ζωής. Και βέβαια και οι ίδιοι γνωρίζουν ότι είναι μέτριοι.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από το Πολιτισμικό επίπεδο της ελληνικής κοινωνίας σήμερα.
Πρέπει να καταδικάζουμε κάθε τι που εκκολάπτει το αυγό του φιδιού και να μην φοβόμαστε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας για αντίστοιχες συμπεριφορές, όπου μας δίνεται η ευκαιρία και με όποιο μέσο μας είναι πρόσφορο.

Μ.Δ




———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 Έπιπλα ALTANIS 

——————————————————————————————

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...