ΠΑΛΛΗΝΗ: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ - ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΠΑΛΛΗΝΗ: ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ - ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 | 6:30 μ.μ.



Τα ασφαλιστικά γραφεία ΚΟΥΤΣΙΚΟΥΡΗ-ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ άρχισαν να λειτουργούν το έτος 1975. Από τότε μέχρι και σήμερα, η πορεία μας τόσο στην παραγωγή όσο και στην οργάνωση των γραφείων μας αλλά και στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, ήταν σταθερά ανοδική. 

Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελείται από έμπειρους ασφαλιστές πανεπιστημιακού επιπέδου, κυρίως νέους ανθρώπους, που κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η ομαδικότητα, η συνεχής ενημέρωση και βελτίωση της απόδοσής τους και πάνω από όλα η ανταπόκριση στις ανάγκες των ασφαλισμένων. 

Σήμερα στα ιδιόκτητα γραφεία μας επί της Λεωφόρου Μαραθώνος 105 στην Παλλήνη, διαθέτουμε πλήρη τεχνολογικό εξοπλισμό και πλήρη μηχανογραφική υποστήριξη για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δεν εγκαταλείπουμε τον πελάτη μας μετά την πώληση. Είμαστε πάντα στην διάθεση του σε ότι μας χρειαστεί. Σε περίπτωση αποζημίωσης πελάτη μας, επεμβαίνουμε προσωπικά προκειμένου να αποζημιωθεί γρήγορα και σωστά το ποσό που δικαιούται.

Σεβόμαστε τις ανάγκες των ασφαλισμένων μας καθώς και την τελική επιλογή τους για το πιο ασφαλιστικό πρόγραμμα ταιριάζει στις δικές στους ανάγκες, χωρίς να τους πιέζουμε για το είδος της ασφάλειας ή για την ασφαλιστική εταιρεία που θα προτιμήσουν.

Έπειτα από 42 χρόνια πλήρους ενασχόλησης μας με τον κλάδο των ασφαλειών, είμαστε πλέον σε θέση να σας παρέχουμε τα πιο εγγυητικά και συγχρόνως οικονομικότερα ασφαλιστικά πακέτα τις ελληνικής αγοράς. Κύριος στόχος μας, είναι η άμεση και αξιόπιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Δείτε ΕΔΩ την νέα μας ιστοσελίδα και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας.

Η σελίδα μας στο FACEBOOK

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...