ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 | 3:42 μ.μ.

 

Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφ.Αττικής και του Δήμου Παλλήνης υπεγράφει από την Ρένα Δούρου και τον Δήμαρχο Παλλήνης Θ.Ζούτσο για την «Κατασκευή βρεφονηπιακού σταθμού στο Ο.Τ. 770 Γαργηττού ΙΙ», προϋπολογισμού 2.000.000 ευρώ με ΦΠΑ. 
Ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα μπορεί να φιλοξενήσει 50 παιδιά (νήπια και βρέφη) σε κτίριο συνολικής επιφάνειας ορόφων 738 τ.μ., που θα αποτελείται από υπόγειο και ισόγειο. Παράλληλα, θα γίνει διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου, όπου προβλέπεται χώρος ψυχαγωγίας των νηπίων και φυτεύσεις.
Το έργο θα υλοποιηθεί στη Δημοτική Ενότητα Γέρακα, μεταξύ των οδών Κυκλαµίνων, Νηρέως, Καµελίας και Ηφαίστου.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...