Καιρός ΕΜΥ: Χαλάει πάλι ο καιρός την Τετάρτη (7/6) - Δείτε που θα βρέξει - Αναλυτική πρόγνωση Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Καιρός ΕΜΥ: Χαλάει πάλι ο καιρός την Τετάρτη (7/6) - Δείτε που θα βρέξει - Αναλυτική πρόγνωση

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 | 9:57 μ.μ.

 



Λίγες παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα αναπτυχθούν την Τετάρτη (7/6) αρχικά στα δυτικά και νότια της χώρας και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα νότια και τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και νότια της χώρας.

Αρχικά αίθριος θα είναι ο καιρός στην Αττική, Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 18 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στα παραθαλάσσια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αραιές νεφώσεις οι οποίες κατά τόπου θα είναι πυκνότερες θα αναπτυχθούν στη Θεσσαλονίκη με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση για την υπόλοιπη χώρα

Μακεδονία, Θράκη

Αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικούς ομήρους η μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 15 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα νότια. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια ανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 32 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 33 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στην Πελοπόννησο λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά αίθριος και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά.

Άνεμοι: βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια ανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 17 έως 32 και κατά τόπους στα ηπειρωτικά 33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με πιθανότητα τοπικών βροχών από τα δυτικά το βράδυ.

Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 28 και στην Κρήτη κατά τόπους 30 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις από το απόγευμα κατά περιόδους πιο πυκνές.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 29 βαθμούς κελσίου. 







———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 Έπιπλα ALTANIS 

——————————————————————————————

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...