Ανατροπή στον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας - Μίλησε ο αγγειοχειρουργός - ''Μου έμεινε στα χέρια'' Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανατροπή στον θάνατο της 36χρονης μεσίτριας - Μίλησε ο αγγειοχειρουργός - ''Μου έμεινε στα χέρια''

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017 | 12:12 μ.μ.

 
Εξελίξεις που ανατρέπουν τα δεδομένα. Ο κατηγορούμενος γιατρός κάλεσε τη δικηγόρο που τον εκπροσωπεί και αποφάσισε να αλλάξει ρότα. Όπως είπε η κυρία Μαρινάκη...
στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο πελάτης της παραδέχθηκε πως η 36χρονη Ντιάνα του έμεινε στα χέρια κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης. Υποστήριξε πως δεν επρόκειτο για δολοφονία αλλά για ένα μοιραίο ιατρικό λάθος.
''Οι σχέσεις του κατηγορούμενου με την άτυχη γυναίκα ήταν φιλικότατες. Δεν υπήρχε λόγος να τη σκοτώσει. Για να μιλήσουμε για δολοφονία πρέπει να υπάρχει δόλος και δόλος δεν φαίνεται από πουθενά'' υποστήριξε η δικηγόρος του και συνέχισε...
''Ο πελάτης μου δεν μπορεί να καταλάβει πιο ακριβώς ήταν το λάθος που έκανε. Ακολούθησε τους κανόνες της ιατρικής''. Στη συνέχεια η κυρία Μαρινάκη παραδέχθηκε πως ο αγγειοχειρουργός προσπάθησε να ξεφορτωθεί το πτώμα. Πλέον σειρά παίρνει ο αρμόδιος ανακριτής στον οποίο ο κατηγορούμενος θα καταθέσει τις επόμενες μέρες.
Πλέον στην υπόθεση ανατρέπονται τα πάντα καθώς ο κατηγορούμενος μέχρι σήμερα δήλωσε αθώος και πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της μητέρας. Πλέον παραδέχεται πως του έμεινε στα χέρια και μένει να εξηγήσει πως έγινε το κακό στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί που συνάδελφός του, είχε αναφέρει πως τον είχε δει να σπρώχνει ένα καρότσι και να χάνεται στους διαδρόμους.
Όπως αποκάλυψε η δικηγόρος του, όταν διαπίστωσε τον θάνατο της μεσίτριας, έχασε την ψυχραιμία του και προσπάθησε να εξαφανίσει το πτώμα της μητέρας. ''Δυστυχώς το έκανε'' απάντησε σε σχετική ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη...
Για το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης της μεσίτριας, στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός είχε πει στην ανακρίτρια ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη. Όπως υποστήριξε, η γυναίκα δεν προσήλθε στο προγραμματισμένο τους ραντεβού. Μάλιστα τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο». Επίσης, ο αγγειοχειρούργος ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο.
Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος είχε υποστηρίξει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.

Εν τω μεταξύ, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη  Δευτέρα, αναμένεται να παραδοθεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης και της τοξικολογικής ανάλυσης για τα αίτια του θανάτου της 36χρονης μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου, έως στιγμής το νεότερο στην υπόθεση είναι ότι στο σώμα της άτυχης γυναίκας ανιχνεύτηκε και δεύτερη αναισθητική ουσία, της κατηγορίας των οπιούχων και συγκεκριμένα το ισχυρό παυσίπονο φαιντανύλη (fentanyl), που χρησιμοποιείται ως αναλγητικό στη διάρκεια της αναισθησίας.
«Αυτή τη στιγμή με προσομοίωση και πειραματικό μοντέλο κάνουμε προσπάθεια για τον ποσοτικό προσδιορισμό τής ουσίας, για να δούμε αν η ποσότητά της ήταν τέτοια, που θα μπορούσε να προκαλέσει τον θάνατο σε έναν ζωντανό άνθρωπο. Ωστόσο, ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι πολύ δύσκολος έως αδύνατος, καθώς το σώμα βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη. Στο εργαστήριο όλοι κάνουν τα αδύνατα δυνατά» σημείωσε η κ. Ζαγγελίδου.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο θάνατος της 36χρονης δεν προήλθε από στραγγαλισμό, πυροβολισμό ή χρήση μαχαιριού.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...