ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΚΑΝΤΖΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ" Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ-ΚΑΝΤΖΑΣ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ"

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017 | 4:03 μ.μ.

 

Ο Σύλλογός μας εντάχθηκε στο επιμορφωτικό πρόγραμμα «Ενδυνάμωση - Επιμόρφωση Γονέων» που προσφέρεται από το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Ανέλιξη». Το συγκεκριμένο σωματείο ερευνά, δημιουργεί, εξελίσσει και εφαρμόζει καινοτόμα επιμορφωτικά προγράμματα, τα οποία έχουν ως στόχο να αναπτύξουν και να επιμορφώσουν-ενδυναμώσουν όχι μόνο τα παιδιά, αλλά και όσους ασχολούνται με τη διαπαιδαγώγηση τους (γονείς, παιδαγωγούς). 

Στα πλαίσια του προγράμματος, θα πραγματοποιούνται στον χώρο του σχολείου μας, συναντήσεις-ομιλίες από ειδικούς επιστήμονες, με θεματολογία απτόμενη των ενδιαφερόντων των γονέων και προσαρμοζόμενη στις ανάγκες του σχολείου. 
Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 10/06/2017 και ώρα 18:30 – 20:30 με θέμα «Παιδί και ηλεκτρονικά μέσα ψυχαγωγίας» στον χώρο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης - Κάντζας.


Αμέσως μετά και ώρες 20:30-22:30 θα πραγματοποιηθεί
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ των μελών του Συλλόγου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...