ΣΟΚ: 22χρονη έπεσε στον γκρεμό του Ναυάγιου για μια selfie Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΣΟΚ: 22χρονη έπεσε στον γκρεμό του Ναυάγιου για μια selfie

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 | 9:11 π.μ.

 


Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε χθες, Δευτέρα, στην περιοχή Ναυάγιο της Ζακύνθου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια νεαρή γυναίκα με καταγωγή από την Κούβα στάθηκε στην άκρη του γκρεμού, ακριβώς πάνω από το σημείο που βρίσκεται το ναυαγισμένο σκαρί της παραλίας, προκειμένου να βγάλει μια selfie, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε την ισορροπία της και βρέθηκε στο κενό.

AdTech Ad

Μαζί της βρισκόταν ο αμερικανικής καταγωγής σύντροφός της ο οποίος, σε κατάσταση σοκ περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι το μόνο που άκουσε ήταν το κορίτσι να αναφωνεί «ωχ» πριν πέσει στο κενό.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 16.00 το απόγευμα της Δευτέρας. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και το λιμενικό που κατέφτασαν στο σημείο με ιδιωτικό σκάφος, από το Πόρτο Βρώμη, προκειμένου να παραλάβουν το άψυχο σώμα της κοπέλας και να το μεταφέρουν στην πόλη, στο Νοσοκομείο της Ζακύνθου.

Αν και θα εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα, είναι σχεδόν βέβαιο πως πρόκειται για ατύχημα, αφού σύμφωνα με τις μαρτυρίες του συντρόφου του θύματος, η κοπέλα επιχείρησε να φωτογραφηθεί με θέα τον γκρεμό αλλά έχασε την ισορροπία της. Την υπόθεση έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Αλυκών.

(Με πληροφορίες από ImeraZante.gr)

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...