1o Γυμνάσιο Γέρακα: Γιατί το Ραδιόφωνο μας φέρνει πιο κοντά!!!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

1o Γυμνάσιο Γέρακα: Γιατί το Ραδιόφωνο μας φέρνει πιο κοντά!!!!

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 | 9:43 π.μ.

 


"ΑΓΑΠΗΜΈΝΟ ΜΟΥ ΡΑΔΙΌΦΩΝΟ"

Ραδιόφωνο το μέσο επικοινωνίας που γεφύρωσε τους ανθρώπους , και τα συναισθήματα τους, το μέσο που ένωσε γενιές και τα ταξίδεψε τους ανθρώπους .
Είχαμε την τιμή να βρεθούν κοντά μας,πολλοί και αξιόλογοι επαγγελματίες, στην χθεσινή τελική γιορτή παρουσίασης, του Πολιτιστικού προγράμματος των παιδιών και των υπεύθυνων καθηγητών μας, για το πιο άμεσο μέσο επικοινωνίας το Ραδιόφωνο.  
Ο κος Κώστας Λένης, παλιός ραδιοερασιτέχνης και συλλέκτης παλαιών ραδιοφώνων, που στην διάρκεια του προγράμματος "έδωσε τα φώτα του" καθοδηγώντας τα παιδιά μας στην κατασκευή ενός ραδιοφώνου,καθώς και ραδιόφωνα για την έκθεση μας.
Ο κος Αλέξης Καρακατσάνης Διευθυντής προγράμματος Ραδιοφώνου Ομίλου ΑΝΤ1 όπου μας μίλησε για την αμεσότητα του Ραδιοφώνου στις μέρες μας. 
Είχαμε την τύχη να ακούσουμε τις εμπειρίες ζωής απο την επαφή τους με το Ραδιόφωνο του Δημάρχου κου Αθανάσιου Ζούτσου του Αντιδημάρχου κου Δημητριάδη και του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κου Λιακόπουλου.
Απολαύσαμε τις δράσεις των παιδιών μας με video , με μοντέρνα τραγούδια και sketch απο την ομάδα των RadioHolics και της Φιλοζωική Ομάδα 1ου Γυμνασίου Γέρακα
και μια γλυκιά αναδρομή απο την επίσκεψή τους στην Θεσσαλονίκη και την εκπομπή τους στην ΕΡΤ3 καθώς και στο European School Radio.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την υπεροχή προσπάθεια όπως το enikos.gr RealFM 91.3 και ολα τα τοπικά site 
Πολιτιστικός Σύλλογος Γέρακα "Η Πηγη" gerakas.blogs.gr  
Νεολόγος Αττικής News Παλλήνης 
Κομνηνάκης Ευάγγελος #komninakisblogspot 
Pallinispressblogspot George Laios Βασίλης Δημητριάδης
καθώς και τους συλλέκτες των Ραδιοφώνων τους για την διάθεση τους ώστε να υπάρξει μια ολοκληρωμένη Έκθεση Ραδιοφώνων .

Ευχαριστούμε θερμά τους 
Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου,
Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους,
Τοπικούς Συμβούλους, Μέλη Πολιτιστικού Συλλόγου η Πηγή ,Μέλη Ένωσης Γονέων 
Καθηγητές, Γονείς,Πολίτες της περιοχής που παραβρέθηκαν στην γιορτή του Ραδιοφώνου. 

Γιατί το Ραδιόφωνο μας φέρνει πιο κοντά!!!!
#1οΓυμνασιοΓερακα



 Φωτογραφίες Βασίλης Δημητριάδης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...