Ανείπωτη τραγωδία: Γιαγιά βρήκε τον 17χρονο εγγονό της κρεμασμένο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ανείπωτη τραγωδία: Γιαγιά βρήκε τον 17χρονο εγγονό της κρεμασμένο

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017 | 4:15 μ.μ.

 


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, έπειτα από την είδηση ότι ένας 17χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τραγική φιγούρα η 73χρονη γιαγιά του, η οποία βρήκε τον εγγονό της κρεμασμένο μέσα στο σπίτι της, με ένα καλώδιο στο λαιμό του.

Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Πηγή: cretapost.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...