ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΡΟΑΥΛΙΟ του ΦΕΣ «η Κάντζα» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ‘ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ’ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΡΟΑΥΛΙΟ του ΦΕΣ «η Κάντζα» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ‘ΚΤΗΜΑ ΚΑΜΠΑ’

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 27 Ιουνίου 2017 | 9:00 π.μ.

ΚΑΛΕΣΜΑ
Επειδή η Δημοτική Αρχή της πόλης μας παίρνει αποφάσεις, για μας και το μέλλον της πόλης μας και των παιδιών μας, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ… και προκειμένου να καθορίσουμε ΕΜΕΙΣ το αύριο…
Καλούμε τους Κατοίκους της Περιοχής της Κάντζας (Κάντζα, Αγ. Νικόλαο, Εργατικές Κατοικίες Ι & ΙΙ) σε
ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
την ΚΥΡΙΑΚΗ  02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ώρα 20:00
στο ΠΡΟΑΥΛΙΟ του ΦΕΣ «η Κάντζα»

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Ιουνίου  ζητήθηκε από Δήμαρχο & Παρατάξεις να τοποθετηθούν στη Λαϊκή Συνέλευση επί του θέματος.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ !!!!


Κλικ πάνω στις εικόνες
για μεγέθυνση



———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 Έπιπλα ALTANIS 

——————————————————————————————

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...