Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ και ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ από Παλλήνη - Ο Δήμαρχος κος Ζούτσος έκανε κατάθεση στεφάνου μέσα στα αγριόχορτα - Δεν είχε προβλέψει να καθαριστεί ο χώρος !!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Εικόνες ΝΤΡΟΠΗΣ και ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ από Παλλήνη - Ο Δήμαρχος κος Ζούτσος έκανε κατάθεση στεφάνου μέσα στα αγριόχορτα - Δεν είχε προβλέψει να καθαριστεί ο χώρος !!! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 16 Μαΐου 2017 | 10:33 μ.μ.

 

Σε ημέρα γιορτινής εκδήλωσης και συγκεκριμένα στις εργατικές κατοικίες, στον σύλλογο 1 Μάη - Μπαλάνα Παλλήνης. Καταθέσατε στεφάνι για την πρωτομαγιά μέσα σε ψηλά αγριόχορτα....Ίσως θα έπρεπε,τουλάχιστον για την περίσταση, ο χώρος να είχε καθαριστεί!! 

Αυτή η εικόνα είναι σίγουρα δήλωση απραξίας,αδράνειας και εγκατάλειψης!

 

 

Ρεπορτάζ και Φωτογραφίες 




———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 Έπιπλα ALTANIS 

——————————————————————————————

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Έπρεπε να τον παμε να του δείξουμε και την παιδική χαρα και να τον διωξουμε από εκεί . Δεν έπρεπε να του επιτρέψουμε να κανει κατάθεση στεφάνου. Εγώ εάν ήμουν στο σύλλογο αυτό θα έκανα.

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...