Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες των κατοίκων της Παλλήνης - Νέες ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!! - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες των κατοίκων της Παλλήνης - Νέες ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ !!! - ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 9 Μαΐου 2017 | 2:00 μ.μ.

Σταματημό δεν έχουν οι καταγγελίες των κατοίκων της Παλλήνης για την εικόνα της πόλη μας.
Το τελευταίο διάστημα μάλιστα οι διαμαρτυρίες προς την Δημοτική Αρχή είναι πολύ έντονες αλλά δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα. 
Τα εικοσιτετράωρα περνούν αδυσώπητα για την άθλια κατάσταση που βιώνει όλη η πόλη της Παλλήνης και οι φωτογραφίες που στέλνουν στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS οι κάτοικοι αυξάνονται μέρα με την μέρα.

Δείτε τις τελευταίες φωτογραφίες που μας έστειλε δημότης, με την σημείωση πως εδώ και μήνες η κατάσταση στο συγκεκριμένο σημείο - Τζακιών και Φιλυρα στη Παλλήνη - παραμένει η ίδια.
Κανείς από την δημοτική αρχή δεν κάνει απολύτως τίποτα. 

ΝΤΡΟΠΗ 









———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 Έπιπλα ALTANIS 

———————————————————————————————



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...