Ο Τομεάρχης εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης και ο Γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης Γαϊτάνης Τάσος στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Παλλήνης Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Τομεάρχης εσωτερικών της ΝΔ Μάκης Βορίδης και ο Γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης Γαϊτάνης Τάσος στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Παλλήνης

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 | 8:54 μ.μ.

 

Σημαντικές παρουσίες χθες 9/5/17 στην τοπική σύσκεψη των εκλεγμένων αυτοδιοικητικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας. 
Τόσο η παρουσία του Τομεάρχη εσωτερικών κ. Βορίδη, όσο και του Γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ. κ. Γαϊτάνη, προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα και υποδηλώνει το ενδιαφέρον της Ν.Δ. για την έγκαιρη διαμόρφωση κλίματος ενότητας και αυτοδιοικητικής ενεργοποίησης των τοπικών στελεχών, με την υποβοηθητική καθοδήγηση των τοπικών κομματικών οργάνων. 
Ενεργοποίηση έγκαιρη και συντεταγμένη, όλου του δημοκρατικού φάσματος, που θα εξασφαλίσει την πορεία "αλλαγής σελίδας" στα αυτοδιοικητικά τεκταινόμενα του Καλλικρατικού μας Δήμου.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...