Παλλήνη: Μούσκεμα τα έκανε ο αντι-δήμαρχος των υδάτων κος Σταματίου. “Είδαμε και πάθαμε για να τα φέρουμε σε λογαριασμό” είπε και προκάλεσε τον Άρη Βίτσιο Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Μούσκεμα τα έκανε ο αντι-δήμαρχος των υδάτων κος Σταματίου. “Είδαμε και πάθαμε για να τα φέρουμε σε λογαριασμό” είπε και προκάλεσε τον Άρη Βίτσιο

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 7 Μαΐου 2017 | 12:14 μ.μ.

 

..Είδαμε και πάθαμε για να τα φέρουμε σε λογαριασμό... είπε, εννοώντας τα μπερδεμένα θέματα που αφορούν στις συνδέσεις και τους λογαριασμούς του δικτύου ύδρευσης στον Δήμο μας προκαλώντας το εύλογο ερώτημα που ο Άρης Βίτσιος διατύπωσε. 

Ποιοί ήταν υπεύθυνοι πριν από σένα αγαπητέ; 

Ουσιαστικά ο κ. Σταματίου έμμεσα πλην σαφώς έριχνε ευθύνες σε προκατόχους του της ίδιας παράταξης. Αλλά δεν ήταν το μόνο ευτράπελο του κ.Σταματίου αυτό, κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού μας συμβουλίου.(4/5/2017). Κατά την συζήτηση των υπ.αρθ. 24-25 θεμάτων αδυνατούσε να εξηγήσει με λογικά επιχειρήματα για το πότε χαρακτηρίζεται μια παροχή επαγγελματικής και πότε ιδιωτικής χρήσεως.Αποτέλεσμα πέρα από την σκωπτική διάθεση στην αίθουσα, ο ίδιος ο Δήμαρχος τον “άδειασε” λέγοντας του πως μπέρδεψε ακόμη και αυτόν τον ίδιο. 

Σοβαρό αξιοσημείωτο είναι πως η κ. Κουνενάκη καταψήφισε, αφού δεν επείσθη από τα επιχειρήματα του συναδέλφου της κ. Σταματίου.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...