Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟ !!!

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 30 Μαΐου 2017 | 2:43 μ.μ.

Ήδη τα πρώτα κομμάτια στο παζλ του τεχνικού επιτελείου μπήκαν στην ομάδα του Παλληνιακού ωστόσο καθημερινά γίνονται επαφές για την εμπλούτιση του με πρόσωπα που είναι άρτια καταρτισμένα. Στο πλαίσιο αυτό, στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων θα βρίσκεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ ο οποίος με τη δουλειά του, την εργατικότητα του και τον επαγγελματισμό του θα αποτελέσει λίρα εκατό για το σύλλογο.
Πρόκειται για καταξιωμένο τεχνικό τερματοφυλάκων με θητεία σε μεγάλες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Ιωνικός.


ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...