Μερτύρης: Τίτλοι τέλους για το Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης - Για άλλη μία φορά ο κος Ζούτσος απέτυχε.... Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Τίτλοι τέλους για το Αστυνομικό Τμήμα της Παλλήνης - Για άλλη μία φορά ο κος Ζούτσος απέτυχε....

Written By Παλλήνη Press on Τρίτη 30 Μαΐου 2017 | 8:45 μ.μ.

 

Εμφανώς δυσαρεστημένος αλλά και απογοητευμένος, μετά την οριστική απόφαση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οτι το Αστυνομικό τμήμα Παλλήνης πρέπει να μεταφερθεί δυστυχώς εντός 5 ημερών και να ενσωματοποιηθεί στο Αστυνομικό τμήμα Γέρακα, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Μερτύρης Παναγιώτης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση μέσω της προσωπικής του σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ρίχνοντας ευθύνες και στο Δήμαρχο κο Ζούτσο.


ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ 
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

Με εντολή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, το Αστυνομικό τμήμα Παλλήνης πρέπει να μεταφερθεί δυστυχώς εντός 5 ημερών και να ενσωματοποιηθεί στο Αστυνομικό τμήμα Γέρακα.

Ως δημοτική παράταξη έχουμε επισημάνει τους κινδύνους που εγκυμονεί αυτή η απόφαση σχετικά με την ασφάλεια της περιοχής μας. 

Δυστυχώς ο κ.Ζούτσος με τους χειρισμούς του , δεν κατάφερε να πείσει την κεντρική εξουσία για την αναγκαιότητα της λειτουργίας του τμήματος στην Παλλήνη.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.....

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...