Μερτύρης: Το θράσος, η παραπλάνηση και ο ενδοτισμός ξεχείλισαν - Ο κος Ζούτσος όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά τον θεωρώ και επικίνδυνο να μας εκπροσωπεί Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μερτύρης: Το θράσος, η παραπλάνηση και ο ενδοτισμός ξεχείλισαν - Ο κος Ζούτσος όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά τον θεωρώ και επικίνδυνο να μας εκπροσωπεί

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017 | 1:29 π.μ.

 
Είναι ανήκουστο να ακούς από το στόμα ενός Δημάρχου πως «κέρδισε το 100%» και πλέον, όσων ζητήθηκαν, από την εταιρεία  «Κάτζα Εμπορική» (την άλλως γνωστή  Reds στο γνωστό ζήτημα του κτήματος Καμπά),ενώ ακόμη δεν υπάρχει σχετική απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου.
Είναι η εταιρεία που με δικαστικές αποφάσεις αφαίρεσε από το ταμείο του Δήμου μας, ελέω  Ζούτσου περισσότερα από 4.600.000 ευρώ.

O κ. Ζούτσος με την τακτική   του, θεωρώ ότι όχι μόνο δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Δήμου μας, αλλά τον θεωρώ και επικίνδυνο να μας εκπροσωπεί , διότι:  

Δείχνει  ικανοποιημένος για την «επιτυχία» της αποδοχής των «θέσεων» μας –ποιών θέσεων μας;- και καμάρωνε γι’ αυτό στο Δημοτικό συμβούλιο.
Όμως καμάρωνε και υπεραμυνόταν,  για μια απαντητική επιστολή, χωρίς αυτή να έχει συζητηθεί στο συμβούλιο και πολύ περισσότερο χωρίς να έχουν εξασφαλισθεί οι υπογραφές από την άλλη πλευρά.
Αν ισχυρισθεί πως η επιστολή Μωραϊτη παρέχει τα εχέγγυα, τότε θα του υπενθυμίσω πως η εταιρεία αυτή δια του συγκεκριμένου εκπροσώπου της έχει υπαναχωρήσει από τις θέσεις της του 2009. Θέσεις που σε τελική ανάλυση κρίνονται ως πιο ανταποδοτικές.
Οπότε  δημιουργείται το ερώτημα τι άλλο συμβαίνει  ή κρύβει  ο κ.Ζούτσος, αν δεν χαρακτηρίσουμε αυτήν την στάση του, τουλάχιστον ως ανόητη;
Συνδημότες, θέτω λοιπόν στη λογική σας σκέψη, τα εξής ερωτήματα.
α).Ο κ. Δήμαρχος με το να προτρέχει να αποδεχθεί και να παινεύεται για την απαντητική επιστολή της εταιρείας,  δεν μειώνει την διαπραγματευτική μας ικανότητα εν όψει της επικείμενης τελικής απόφασης;
β).Ποια σχέση μπορεί να έχει αυτή η επιστολή της εταιρείας, έναντι των δεσμεύσεων της προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Παλλήνης το 2009;
(θα κοινοποιηθούν και οι δύο επιστολές προκειμένου να καταλάβετε και την υπαναχώρηση της εταιρείας και τον ενδοτισμό του Δημάρχου μας ο οποίος ξεπέρασε σε «υποκρισία» και επαγγελματίες του σανιδιού).
γ).Η εταιρεία, στην απαντητική της επιστολή μας υποδεικνύει και το τι είναι «ηθικό».  Προς   έκπληξη όλων ο κ. Δήμαρχος προσέτρεξε ως «συνήγορος της» να μου απαντήσει στα περί «εταιρικής κοινωνικής ευθύνης»  με αφορμή την καταγγελία μου για το απαράδεκτο ύφος και περιεχόμενο της επιστολής, στην προ ημερήσιας διάταξης, συζήτηση κατά το τελευταίο Δημ. Συμβούλιο της 23/5/17.
δ). Και μόνο οι προφάσεις που επικαλέσθηκαν,  προσπαθώντας να επιρρίψουν ευθύνες στα μέλη της εντεταλμένης συσταθείσας επιτροπής, για την καθυστέρηση ενημέρωσης του Δημ. Συμβουλίου περί  της ύπαρξης της απαντητικής επιστολής  Μωραίτη, μας καθιστούν  όχι μόνο καχύποπτους, αλλά μας αναγκάζουν να αποδώσουμε μομφή στο πρόσωπο του Δημάρχου.

Αγαπητοί μου συμπολίτες.  

Στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί σοβαρότατες υπερτοπικές υποδομές (βλέπε αερολιμένα-Αττική οδό κ.λ.π.) που την καθιστούν επίκεντρο και πύλη της διοικητικής πρωτεύουσας της χώρας. Ωστόσο οι ανταποδοτικές ωφέλειες που απολαμβάνουμε ως κάτοικοι από αυτές, είναι ελάχιστες έως μηδαμινές.
Η ευθύνη  για  αυτό το έλλειμμα  αποδίδεται  στις κατά καιρούς ανεπαρκείς εκπροσωπήσεις μας, από «επαγγελματίες αιρετούς», ανθρώπους που δεν γνώρισαν ποτέ τους τι σημαίνει παραγωγική διαδικασία, τι σημαίνει αγορά, τι νόημα και αξία έχει το «επιχειρείν».
Άνθρωποι ετερόφωτοι , που παρασύρουν πρόσκαιρα με συνθήματα και εξαγγελίες, αλλά που πολύ εύκολα θα υποκύψουν στην οποιαδήποτε  πρώτη πίεση. Το μέλημα τους ήταν και είναι η προσωπική τους αναρρίχηση.

Συμπολίτες.
Ζώντας αυτή την κατάσταση, αισθάνθηκα την υποχρέωση να ενεργοποιηθώ στα κοινά, πιστεύοντας ότι όλοι εκ των ενόντων θα αγωνισθούμε για την απαρχή μιας νέας αναπτυξιακής περιόδου για τον τόπο μας.

Γνώμονας μου η εξυπηρέτηση του συμφέροντος των συνδημοτών μου και μόνο.

                                                      Αλλάζουμε σελίδα.
                                                                   
                                                                     ΠΑΝ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ.
                                                                   ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
                                                                 ΕΠΙΚ. ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...