ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια έξω από τη Βουλή - Έκαψαν το φυλάκιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

ΒΙΝΤΕΟ από τα επεισόδια έξω από τη Βουλή - Έκαψαν το φυλάκιο μπροστά από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Written By Παλλήνη Press on Πέμπτη 18 Μαΐου 2017 | 10:50 μ.μ.



Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε ο χώρος μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη στο Σύνταγμα, όταν ομάδες αντιεξουσιαστών επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με τη ρίψη χημικών.

Νεαροί, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους. προσπάθησαν να εισβάλουν στο προαύλιο του Κοινοβουλίου, ανεβαίνοντας τα σκαλοπάτια που βρίσκονται δίπλα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.
Οι κουκουλοφόροι πέταξαν «βροχή» από πέτρες και βόμβες μολότοφ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι προχώρησαν σε χρήση χημικών για να τους απωθήσουν. Άλλοι νεαροί εκσφενδόνισαν μολότοφ στο φυλάκιο της προεδρικής φρουράς, με αποτέλεσμα αυτό να τυλιχτεί στις φλόγες.
Η αστυνομία έχει προχωρήσει μέχρι τώρα σε δύο προσαγωγές.
Δείτε τα βίντεο ΕΔΩ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...