Παλλήνη: Εικόνες παρακμής και ντροπής - Σταμάτησε ο χρόνος στην πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Εικόνες παρακμής και ντροπής - Σταμάτησε ο χρόνος στην πλατεία Ελευθερίας (Φωτογραφίες)

Written By Παλλήνη Press on Κυριακή 21 Μαΐου 2017 | 3:54 μ.μ.

Η πλατεία Ελευθερίας είναι από τα κεντρικότερα σημεία της Παλλήνης. Αρκετοί άνθρωποι την διασχίζουν καθημερινά ενώ αποτελεί αγαπημένο σημείο για ραντεβού μεταξύ των κατοίκων της πόλης ώστε να πιουν τον καφέ τους στις καφετέριες που υπάρχουν γύρω-γύρω και να περάσουν λίγες ώρες ξεγνοιασιάς.

Η πλατεία που τόσο αγαπάμε εμείς που κατοικούμε στη Παλλήνη δυστυχώς δεν έχει την ανάλογη περιποίηση και συντήρηση από την Δημοτική μας Αρχή, αντίθετα η κατάσταση βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Οι παρακάτω φωτογραφίες που δεν τιμούν κάποιους που έχουν στα χέρια τους την διοίκηση του δήμου τραβήχτηκαν και εστάλησαν στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS από δημότη ο οποίος πηγε σήμερα Κυριακή τα δύο του παιδιά στη πλατεία να κάνουν λίγο ποδήλατο ενώ αυτός ήθελε να πιει τον καφέ του σε κοντινό κατάστημα. 
Μας τόνιζε επίσης στην επιστολή του πως αρχές της εβδομάδας που πέρασε από το ίδιο σημείο η κατάσταση ήταν ακριβώς η ίδια. Εμείς απλά να σημειώσουμε πως  το κτίριο του Δημαρχείου της Δ.Ε Παλλήνης βρίσκεται στα 50 μέτρα.

Καιρός είναι κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πράξουν αυτό για το οποίο τους ψήφισε ο λαός.

Εαν δεν μπορούνε υπάρχει λύση.

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ !!!

 
 



———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 Έπιπλα ALTANIS 

——————————————————————————————

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Καλα να πάθετε Παλληνιώτες μπας και βάλετε μυαλό

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...