Έκκληση από την οικογένεια του 48χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λ. Αλεξάνδρας (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ) Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Έκκληση από την οικογένεια του 48χρονου που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη Λ. Αλεξάνδρας (ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ)

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 10 Μαΐου 2017 | 1:52 μ.μ.

Αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός που παρέσυρε τον μοτοσικλετιστή, απέναντι από τη ΓΑΔΑ, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Θρήνος και οργή στην οικογένεια του 48χρονου μοτοσικλετιστή που βρήκε τραγικό θάνατο το περασμένο Σάββατο 06/05/2017 στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όταν χτυπήθηκε θανάσιμα από αυτοκίνητο, του οποίου ο οδηγός εγκατέλειψε τον τόπο του δυστυχήματος.

Ήταν 13:55 το μεσημέρι όταν ένα μία Mercedes, σκούρου χρώματος, βγήκε με όπισθεν από υπόγειο χώρο στάθμευσης, παρασύροντας τον οδηγό της μοτοσικλέτας. Ο ασυνείδητος οδηγός εγκατέλειψε το θύμα, ακριβώς απέναντι από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ), και εξαφανίστηκε.

Ο 48χρονος Κωνσταντίνος Φραζέλας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Ήταν πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 24 και 16 ετών.

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον είδε το συμβάν και μπορεί να βοηθήσει την Αστυνομία να φθάσει στα ίχνη του υπαίτιου οδηγού, να επικοινωνήσει με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών στα τηλέφωνα: 210-5284121210-5284068 και 210- 5284069.

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...