Παλλήνη: Απόπειρα διάρρηξης στα γραφεία του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών 1η Μάη Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παλλήνη: Απόπειρα διάρρηξης στα γραφεία του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών 1η Μάη

Written By Παλλήνη Press on Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 | 3:38 μ.μ.

Άγνωστοι δράστες επιχείρησαν να διαρρήξουν τα γραφεία όπου στεγάζεται ο Σύλλογος Εργατικών Κατοικιών 1 Μάη την Κυριακή τα ξημερώματα χωρίς ευτυχώς αποτέλεσμα.
Το μόνο που κατάφεραν οι άγνωστοι τελικά ήταν να σπάσουν τα τζάμια της κεντρικής εισόδου και να δημιουργήσουν κάποιες ζημιές στην μεταλλική πόρτα όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία που εστάλη στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS.
Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε....

 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...