Παναγιώτης Μερτύρης: θέλω να πιστεύω, πως η Ανάσταση του Κυρίου, θα αποτελέσει το εφαλτήριο της ψυχικής μας ανάτασης. Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Παναγιώτης Μερτύρης: θέλω να πιστεύω, πως η Ανάσταση του Κυρίου, θα αποτελέσει το εφαλτήριο της ψυχικής μας ανάτασης.

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 14 Απριλίου 2017 | 11:50 π.μ.

Αγαπητοί μου Συμπολίτες.

Αυτές τις ημέρες των Παθών του Κυρίου μας, δεν μπορούμε παρά να αναλογιζόμαστε, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν πολλοί συνάνθρωποι μας, στον Δήμο μας, στην Πατρίδα μας, όσο και στον υπόλοιπο Κόσμο.

Τους δύσκολους αυτούς καιρούς, με οδηγό την Ορθόδοξη Χριστιανική  πίστη, που μας κρατάει αναλλοίωτους σε βάθος αιώνων, οφείλουμε όλοι μας, με περίσκεψη να αναλογισθούμε  την κατάσταση της κοινωνίας μας και  τις ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώνουμε.

Συμπολίτες μου,

θέλω να πιστεύω, πως η Ανάσταση του Κυρίου, θα αποτελέσει το εφαλτήριο της ψυχικής μας ανάτασης.


 


 

1 σχόλια :

Κώστας Σ. είπε...

Καλή Ανάσταση κύριε Μερτύρη με μία συμβουλή. Να προσέχεις καποια "λαγουδάκια"

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...