Μάκης Δαγρές: Κε Κωνσταντά μόνο μέσα από δημοκρατικό διάλογο συντεταγμένα και όχι με ξεπερασμένα αρχηγιλίκια μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα του τόπου μας Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Κε Κωνσταντά μόνο μέσα από δημοκρατικό διάλογο συντεταγμένα και όχι με ξεπερασμένα αρχηγιλίκια μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα του τόπου μας

Written By Παλλήνη Press on Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 | 9:00 π.μ.


Με αφορμή την χθεσινή παρέμβαση του  κου Σπύρου Κωνσταντά για την εικόνα που έχει η Παλλήνη σήμερα σε σχέση με την εικόνα που είχε  το 2010 και τον χαρακτηρισμό "ΝΤΡΟΠΗ" που έδωσε ο πρώην δήμαρχος Παλλήνης  (Δείτε ΕΔΩ) ο κος Μάκης Δαγρές έστειλε στο ΠΑΛΛΗΝΗPRESS την παρακάτω επιστολή.

Δείτε αναλυτικά:
Αν αντιπολίτευση σημαίνει, πες πες κάτι θα μείνει, τότε να δεχθώ πως τα “ζουμπούλια” στα παρτέρια της λεωφόρου Μαραθώνος ήταν μία ομορφιά την οποία δεν φρόντισε να διατηρήσει ο νυν Δήμαρχος. Δεν είναι όμως η αναγκαιότητα, ούτε καν η προτεραιότητα για τις μέρες της οικονομικής ανέχειας που διερχόμαστε. 
Το "ΝΤΡΟΠΗ" είναι ένας βαρύγδουπος λαϊκισμός.
Ντροπή γιατί είναι αφρόντιστα τα παρτέρια; 
Το "Nτροπή" θα το χρησιμοποιούσαμε γιατί υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τις υπηρεσίες της κοινής ωφέλειας.Ντροπή θα πούμε για τον Δήμαρχο που δεν κοινητοποιεί την λαϊκή του βάση κατά της ανάλγητης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Ντροπή θα πούμε για την έμμεση φορολογία, του-των δήμων για ένα σωρό άχρηστες επιλογές. Ντροπή θα πούμε για την δημόσια σπατάλη. Ντροπή θα πούμε για την έλλειψη σεβασμού των νεκρών μας στα κοιμητήρια με τις άθλιες υποδομές. Ντροπή θα πούμε για την δήθεν “αναπτυξιακή εταιρεία” που προβάλλει πολιτισμό-αθλητισμό με τα χρήματα των συμμετεχόντων. Ντροπή θα πούμε, αν θέλετε λαϊκισμό, για τις τόσες ανθοδέσμες που προσφέρονται για τα επίχειρα, προκειμένου να φωτογραφηθεί ο "άρχοντας" της Πόλης. Ατέλειωτα θα ήταν τα σημεία αναφοράς αν μπούμε σε σοβαρή πολιτική σκέψη.
Κ. Κωνσταντά δεν με ενδιαφέρουν οι προθέσεις σας μέσω του f.b. Κάποτε ένα μικρό κορίτσι μου είχε πει: εσείς οι γέροι δεν ξέρετε να χρησιμοποιείτε το f.b. Και απευθυνόταν σε μένα που ήμουν μόλις 51 τότε
Κ. Κωνσταντά θαρρώ πως για να σας εκλέξουν οι συμπολίτες σας κάποτε, κάτι καινούργιο θα είχατε να τους πείτε. Όμως το τότε δεν είναι το τώρα.Η κοινωνία προσπαθεί να ξεφύγει από εμμονικούς των θώκων, που παρουσιάζονται ως αυτοδιοικητικές αυθεντίες. Μέσα από δημοκρατικό διάλογο συντεταγμένα και όχι με ξεπερασμένα αρχηγιλίκια μπορούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα.
Σήμερα υπάρχουν συντεταγμένες αντιπολιτευτικές ομάδες, τις οποίες θα μπορούσατε να ενδυναμώσετε με την όποια πείρα σας. Αν δεν κάνω λάθος μάλιστα, έχετε διατυπώσει από το 2014 την προσωπική σας "απόσυρση" από το προσκήνιο της τοπικής μας κοινωνίας υπέρ των νεωτέρων, καλώντας τους δημότες σε συστράτευση υπό τον κ.Μερτύρη.
Σας καλώ λοιπόν εγώ ο νεώτερος (δική μου λογική), να δυναμώσετε την αντιπολιτευτική γραμμή, συστρατευόμενος πραγματικά, με την παράταξη η οποία σας τίμησε κάποτε στο παρελθόν.
Τελειώνοντας σας επισημαίνω πως μόνο με ενότητα αντιμετωπίζεται η σημερινή φαύλη κατάσταση. Δεν αποτελείτε στόχο κανενός μας, είστε συμπαθής και θα είστε χρήσιμος, αν πάψετε να κάνετε προσωπικές πολιτικές.
Δημαρχία χορτάσατε; έτσι δεν είναι; 
Αλλαγή σελίδας είπαμε.

3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Ο κι.Μάκης Δαγρες ποιος είναι αλήθεια;

Ανώνυμος είπε...

Σας πείραξαν αυτά που λέει ή δεν συμφωνείτε;

Γιώργος Αποστολίδης είπε...

Στη ποδιά της Ντόρας σφάζονται παλικάρια... Με Μητσοτάκη αρχηγό της ΝΔ μάλλον κάποιοι τρέμουν στην ιδέα του ΝΕΟΥ ρόλου ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ...Τελικά μήπως η πτέρυγα των τοπικών κομματικών "στελεχών" τρέμουν στις επιλογές του κόμματος τους??? Είναι πολύ πιθανό, αλλά και αποκρουστικά αδιάφορο, για τους πολίτες... Υ.Γ. I)Η αντίδραση για την ανάρτηση Κωνσταντά δεν μπορεί να δικαιολογίσει το παραπάνω κείμενο, η μοναδική δικαιολογία είναι η ανησυχία των βολεμένων επί Σαμαρά .. II) Τελικά η ανάρτηση Κωνσταντά ήταν προς σε βάρος των δημοτών ? III) Βρε λες ο Σπύρος να φάει τον Βορίδη? IIII) Να γιατί Μάκη Δαγρέ θα έπρεπε να έχεις μια συχνότερη επικοινωνία με την τοπική κοινωνία, αφού το "μια φορά στο τόσο" μας προβληματίζει και μας δημειουργεί δεύτερες αλλά και τρίτες σκέψεις...

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...