Στο έλεος των ληστών των χρηματοκιβωτίων ο Γέρακας: Εισέβαλαν σε δυο διαφημιστικές εταιρίες και μια εταιρία γραφικής ύλης στο Γέρακα Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Στο έλεος των ληστών των χρηματοκιβωτίων ο Γέρακας: Εισέβαλαν σε δυο διαφημιστικές εταιρίες και μια εταιρία γραφικής ύλης στο Γέρακα

Written By Παλλήνη Press on Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 | 11:44 π.μ.

 

Εκτός ελέγχου είναι πλέον η δράση των ληστών των χρηματοκιβωτίων που τα ξημερώματα εισέβαλαν σε δυο διαφημιστικές εταιρίες και μια εταιρία γραφικής ύλης στο Γέρακα, περνώντας από την μια εταιρία στην άλλη σπάζοντας την μεσοτοιχία με βαριοπούλες! Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα toyota corola το οποίο πυρπόλησαν στο Μενίδι.

Στις 03:30 τα ξημερώματα, έξι άτομα με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εισέβαλαν σε κτίριο στην συμβολή των οδών Κομοτηνής και Ημαθίας στο Γέρακα. Αρχικά παραβίασαν παράθυρο ισογείου και εισήλθαν στο εσωτερικό της διαφημιστικής εταιρίας, "Fos Production" , χωρίς να έχει διαπιστωθεί από τις αρχές αν αφαίρεσαν κάποιο χρηματοκιβώτιο.

Στη συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλες την μεσοτοιχία και πέρασαν στο εσωτερικό εταιρίας γραφικής ύλης με ην επωνυμία "ΑΕΠΚΑ" καταφέρνοντας να αφαιρέσουν ένα χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό.

Εν συνεχεία και με όλη τους την  άνεση έσπασαν άλλη μεσοτοιχία και μπήκαν σε μια ακόμη διαφημιστική με την επωνυμία "Oτζίλβυ" και έλεγξαν τους χώρους αναζητώντας κάποιο χρηματοκιβώτιο χωρίς ακόμη να έχει διαπιστωθεί αν το κατάφεραν.

Οι δράστες μετά τις 3 εισβολές απομακρύνθηκαν με ένα Τοyota Corola το οποίο είχαν κλέψει στις 23 Απριλίου από την Νέα Φιλαδέλφεια. Το όχημα βρέθηκε καμένο στις 05:30 τα ξημερώματα στην  συμβολή των οδών Κεραμιδίου και Νούσης στο Μενίδι, ενώ στο εσωτερικό του υπήρχαν δυο άδεια χρηματοκιβώτια.

———————————————————————————————

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 

Έπιπλα ALTANIS στη Παλλήνη - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε !!!

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...