Μάκης Δαγρές: Καλώ όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους του συνδυασμού του κ. Ζούτσου, να άρουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του !!! Παλλήνη Press | Ανθούσα-Γέρακας-Παλλήνη | Το πρώτο blog της πόλης !!!
ΚΑΡΠΟΥΖΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Λογιστικές και Φοροτεχνικές Εργασίες - Φειδιππίδου 20 Παλλήνη - Τηλ: 210 6664218 - http://k-taxis.gr/..."

Μάκης Δαγρές: Καλώ όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους του συνδυασμού του κ. Ζούτσου, να άρουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του !!!

Written By Παλλήνη Press on Σάββατο 22 Απριλίου 2017 | 4:22 μ.μ.

 

Με ρώτησαν αν συμμετέχω στην παράταξη Ζούτσου.
Τους ρώτησα ποια παράταξη; Υπάρχει τέτοια παράταξη που λειτούργησε πολιτικά έστω σε μια συνεδρία;
-Στα δυόμισυ χρόνια μετά τις εκλογές πέρα από 3 κοψίματα πίτας και τα αντίστοιχα πανηγύρια ουδέν άλλο.
Θα μου πείτε μα συμμετείχες στο ψηφοδέλτιο του κ.λ.π.
-Είπα ποτέ πως έχω κανένα αλάθητο του Πάπα;
Με αφορμή όμως αυτό, θέλω να ζητήσω ένα δημόσιο συγγνώμη στους φίλους που παρέσυρα ψηφίζοντας με, σ΄ έναν προσωποπαγή δημοτικό μηχανισμό που στην αυτοδιοικητική μου εμπειρία δεν έχω ξανασυναντήσει.
Φίλοι μερικά πράγματα πρέπει να τα λέμε δημόσια είτε για να προλαβαίνουμε τα χειρότερα, είτε για να λάμπει η αλήθεια.

Στην δήθεν παράταξη Ζούτσου ως συνέχεια του συνδυασμού του, έπαψα να υπάρχω από την πρώτη στιγμή.
Συγκεκριμένα από τότε που δεν αποδέχθηκα την πρόταση του για τον δήθεν ρόλο του Γραμματέα της παράταξης.Ενός γραμματέα όπως τον φαντάζονταν,(εννοώ οι δυό τους) χωρίς την αντίστοιχη δημοκρατική δομή, ίσα ίσα για να με "ικανοποιήσει".
Αρνήθηκα λοιπόν την ανακήρυξη μου, σε γραμματέα φερέφωνο όπως ήθελε, από την πρώτη εκδήλωσης πίτας όπου ήθελε να το ανακοινώσει.
Στα χρόνια της ωριμότητας μου, ο ρόλος που θα μου ταίριαζε θα ήταν αυτός του Συμπαραστάτη. Έθεσα λοιπόν υποψηφιότητα και πράγματι υποχρέωσε την ελεγχόμενη υπό αυτόν πλειοψηφία να με ψηφίσει.
19 οι ψήφοι μου και υπολείπονταν τρεις για την εκλογή μου κατά την επαναληπτική που έπρεπε να ακολουθήσει. Περνώντας ο χρόνος προέκυπταν φτηνές δικαιολογίες για την μη επανάληψη της διαδικασίας, παρά την διαβεβαίωση του επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ.Μερτύρη πως θα υπερψήφιζαν. 
Είναι προφανές πως το δίδυμο της διοίκησης του Δήμου μας δεν θέλει άλλους με γνώση , πολιτική άποψη και δημοκρατικές πεποιθήσεις στα πόδια τους.

Αγαπητοί φίλοι, έστω και αν πικραίνω μερικούς που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη ομάδα, έχουμε μπλέξει με έναν δήμαρχο που διακρίνεται από αλαζονεία και πολύ αυταρχισμό.

Θεωρεί μάλλον τον εαυτό του ως αυθεντία αλλά το έργο και οι ημέρες του δεν θα αποτελούν παράδειγμα αναφοράς, όπως ίσως του προκατόχου του, κ.Παπαδογιωργάκη.
Ξεκαθαρίζω λοιπόν, όπως το έχω δείξει άλλωστε και από το συγκεκριμένο βήμα εδώ και πολύ καιρό,πως οι πολιτικές μου πραχτικές, αποβλέπουν πια στην αλλαγή της διοίκησης Ζούτσου.

Καλώ όλους τους ελεύθερα σκεπτόμενους του συνδυασμού του κ. Ζούτσου, να άρουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του. 

Είναι ο καιρός ώριμος για αλλαγή σελίδας στον Δήμο μας.

Τέλος θέτω στον ίδιο τον άνθρωπο, να σκεφτεί, το ενδεχόμενο διευκόλυνσης και των συνεργατών του με μια πρόωρη παραίτηση του, από την θέση του Δημάρχου.
Χόρτασε εξουσία, χορτάσαμε τον πολιτικό του αριβισμό.
Ο Δήμος δεν είναι μαγαζί κανενός.
Ποσοστά λαϊκής ανταπόκρισης 80% όπως υποστηρίζει για τον εαυτό του και 20% για τους συνεργάτες του, δεν υπάρχουν. Άλλωστε αυτό από μόνο του αποτελεί θέμα για προβληματισμό. 
Όποιος παθαίνει ΄"ιδρυματισμό" στα δημόσια αξιώματα βλάπτει σοβαρά την ζωή των άλλων.

———————————————————————————————



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

 

Έπιπλα ALTANIS στη Παλλήνη - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε !!!

ΣΤΗΡΙ-ΖΩ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ



1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν τα όργανα....

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί. Σχόλια με υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο θα λογοκρίνονται ή και θα διαγράφονται. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση...